Eltörhetett a kézfejem?
Figyelt kérdés
Ráesett egy fa, a gyürüs és középső kézközépcsontokat találta el, mozgatni elég jól tudom úgy hogy nem fáj, ha szorítok akkor fáj, és ha megerőltetem utána pár percig jobban fáj, picit fel is van dagadva de nem nagyon. Vajon eltörhetett?2011. aug. 12. 19:21
1/2 anonim válasza:
A csonttörés rettentően fáj, ha nem csinálsz vele semmit, akkor is, és nem tudod mozgatni. Feldagad rendesen, kék-zöld-lila. Nem hiszem, hogy eltört.
Egyéb gond, pl zúzódás viszont előfordulhat, és egyszerűbb elmenni a balesetire, megmutatni egy dokinak, röntgeneztetni, mint itt kérni látatlanban tippeket. Lehet, hogy annyit tanácsol, hogy borogasd és kíméld egy hétig, és csá. Ha dolgozol, nem árt az orvosi papír, hogy kímélni kell.
Erre fizeted a TB-t.:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Tudom hogy jobb lenne dokihoz menni, csak most megyünk nyaralni, és ha nem muszály akkor inkább maradnék a pihentetésnél.
2011. aug. 12. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!