Eltörhetett vagy elrepedhetett a kézfejem attól, hogy dühömben belebokszoltam a falba?
Persze. Nagyon gyakori, hogy a fiataloknak (még lányoknak is!) elborul az agyuk és behúznak egyet a falnak. Általában a fal az erősebb, ezt aztán a saját kárán megtanulja.:)
Ha törik, legtöbbször az ötös kézközépcsont szokott eltörni, a kisujj tövénél. Sokáig fáj és általában visszamarad egy kis deformitás.
Hát, a fél kézfejem egy kicsit meg van duzzadva és lila-zöld-piros színekben pompázik. Ha mozgatom az ujjaimat, akkor fáj, meg feszül, kellemetlen érzés, amúgy nem vészes. A kisujjam alatt a bütyök az fáj nagyon, ha hozzáérek, meg a csuklóm fölött pár centivel is lett egy csontos, fájdalmas dudor. Pedig oda nem is ütöttem. Amúgy meg elég rondán néz ki a kezem.
Most akkor mit csináljak? Elmenjek holnap megröntgeneztetni? Ki fognak röhögni, hogy a fallal verekedtem. :(((
Én azt hittem, már régen túlvagy rajta. Nosza, igyekezz holnap elintézni. Mernék kisebb összeggel fogadni, hogy eltört.:)
Majd jelezd, mi a szitu.
(Első voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!