Eltörhetett? SOS vagy műtét? (folyt lent)
Figyelt kérdés
kerlek segitsetek normalis kommenteket varok ! ket napja belenyultam egy kosarlabdaba azota nagyon faj az ujjam beverzettt az egesz es tiszta lila lett az izuletnel. Nemigazan tudom hajlitani, mozgatni az izuletnel faj csak. A szuleim aztmondjak ne menjek korhzba mert hulyeseg. Szerintetek mi lehet a baj? képet is küldök [link] 2012. nov. 29. 21:46
1/3 anonim válasza:
A képedhez küldj nagyítót is. Hasonlóképpen én is jártam, de nem volt komoly sérülés. Vérzett nagyon az ujjam, s hetekig nem tudtam rendesen behajlítani. De elmúlt nyom nélkül. Kórházba ne menj, de sebészeti rendelőbe igen. Ott ha szükséges ellátnak. Ha kell tanáccsal, ha az kevés, akkor egyebekkel. (pl. sínbe tehetek, vagy adnak fájdalomcsillapító kenőcsöt stb.) Nagy műtétre ne számíts! ;-)
2/3 anonim válasza:
Akkor holnap menj el az sztk-ba, ott megröntgenezik és kiderül, hogy mi lett vele. Nekem ugyan így elrepedt az ujjam egyszer. Sínbe rakták 1 hétre.
3/3 anonim válasza:
miért, és mi lesz akkor, ha bemész a kórházba. ilyen hülyeséget még nem hallottam. Miért akkor szerintük mi az értelmes? Azzal amúgy tisztában vannak, hogy törvény felelősségük van érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!