Holnap abortuszom lesz! Mire számíthatok?
"És csak ugy halkan megjegyezném nem elkényeztetett tini vagyok!!!!!!"
Ahhoz képest írni még nem tanultál meg! Ez a "hidjétek" azért elég gáz még a többihez képest is.
Én is úgy gondolom, hogy nem a cigarettának kellene most a legnagyobb problémádnak lenni! Én nem szólok bele, hogy mit csinálsz, mert nem tudom mi okból lesz az abortusz. De csak ha azért lesz mert felelőtlen vagy hát akkor inkább hadd ne részletezzem... Az olyanoknak szoktam mondani, hogy inkább őket kellett volna abortálni! De persze ha a babának van valami baja, akkor ne vedd magadra!
Dohányzom,eddig nem szívtam még mielőtt jönnének a lepontozások.....
Ez most hogy is van??
Nekem az ég világon senki nem mondta, hogy nem lehet rágyújtani. :O No! Azt élek!!! Hiba csúszot a gépezetbe?
Már nem nagyon járok erre az oldalra, mert rohadtul unom, a "terhes vagy, járjál habszivacson, megdöglesz a műtét alatt, ehetek-e olajos halat, gyerek gyilkos vagy etc. " full primitív kérdéseket megállapításokat. A kérdések 99%-a kideríthető a barátotokkal: Guglival! Amit itt ráöntötök, a kérdezőre az is guszta! Ortomba rosszindulatú, de közben másik kérdéseknél babócázós habcsókos ügyefogyottnak tűnő messze nem felnőtt nőként viselkedőek vagytok! Mi a sz*r közötök van hozzá, hogy miért megy abortuszra? Attól jobb lesz mert le gyilkosozzátok sokan csak a puszta irigység miatt???
Gyomorforgató ... na nem írok jelzőt, mert letiltanak ...
#14 voltam
Kedves utolsó. Szerintem ezzel a megnyilvánulásoddal csak a saját lelkedet próbálod nyugtatgatni! Úgy gondolom, hogy egy abortuszra senki sem tud irigy lenni! Szóval ez nagyon "rossz" kifejezés volt. Attól nem lesz jobb ha legyilkosozza valaki a kérdezőt, de tisztában kell lenni vele, hogy valóban gyilkosság!
"Ortomba rosszindulatú, de közben másik kérdéseknél babócázós habcsókos ügyefogyottnak tűnő messze nem felnőtt nőként viselkedőek vagytok!" Itt is remélem magadból indultál ki! Kicsit észrevehetnéd magad! Ne gondold már azt magadról, hogy csak te létezel a világon!
20:38-as, nem a 13-as válasz a tiéd? Már csak az összefüggésekből és a stílusból következtetve :)
Ja, meg persze közben Kérdező hozzászólása ügyesen el lett tüntetve. A helyében az egész kérdést töröltettem volna. Akinek bagóra van pénze, az ne tépje a száját, hogy deszarnekiazélet.
Kiírt egy kérdést, megkapta a választ. Jóccakát.
Na te sem vagy normális #24-es! "Kedves utolsó. Szerintem ezzel a megnyilvánulásoddal csak a saját lelkedet próbálod nyugtatgatni!" mit akarok a saját lelkemen nyugtatni????? Nekem soha nem volt abortuszom, missedem volt, már rég nem cigiztem, de amikor megtudtam, hogy meghalt a pici, képzeld igen azonnal rágyújtottam! Húúú de micsoda egy szemét nő vagyok!!! Pffff... És képzeld senki nem mondta egy büdös szóval, hogy a műtét előtt nem lehet cigizni, de nyílván ezt azért nem tudtam mert nem lakok kórházba hála a jó Istennek, s nem olvasom éjjel nappal ezt az oldalt ahol megtalálhatóak Magyarország legokosaab női!
#25 Na ez csodás mondat ."Akinek bagóra van pénze, az ne tépje a száját, hogy deszarnekiazélet." Ne töls IQ tesztet, mert nagyon fájna az eredmény!
#25 Na az értelmi felfogóképesség megint az egeket veri.... :O Nem a "gyilkosságot" irigyli, hanem azt, hogy teherbe tudott esni! S ezért kiabál rá kígyót békát! Ja, nem #14- e-s voltam, hanem #12-es. Valsz töröltek egy két választ vagy tudomisén.
Na habcsókos tökéletes nők, további jó szivornyázást más életén!
"Ne töls IQ tesztet, mert nagyon fájna az eredmény!"
Neked? ;) Azt meghiszem, Megmondó Kisbarátnőm :))) Már most is tiszta ideg vagy :))) Szívj el egy cigit, mindjárt nyugodtabb leszel. Vagy szórd ránk a sirámaidat, meghallgatunk, látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!