Holnap abortuszom lesz! Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Dohányzom,eddig nem szívtam még mielőtt jönnének a lepontozások......Műtét előtt rá lehet gyújtani?Volt már valakinek Szfváron műtétje?2013. jan. 14. 11:02
11/30 anonim válasza:
Azért nem lehet előtte már 12 órával sem cigizni, amit az előttem szóló is leírt. Mert ha emiatt megmurdalsz műtét közben, nem vállalják a felelősséget. Na ezért...
12/30 anonim válasza:
Én 30perccel a műtét előtt gyújtottam rá utoljára... S reggeltől láncban szívtam olyan ideges voltam. (nekem elhalt magzat miatt volt) Nyugodtan cigizz, nem oszt nem szoroz.
13/30 anonim válasza:
Utolsó, ne adj már veszélyes tanácsokat. Igenis oszt-szoroz. Nem véletlenül előírás ez. Hogy neked nem származott belőle bajod, szerencse kérdése volt. Én is majd megőrültem a félelemtől, mikor abortuszom volt, legszívesebben láncban cigiztem volna, de kibírtam.
14/30 anonim válasza:
Én úgy tudom nem lehet rágyújtani mint ahogy enni inni sem előtte, és azért mert ha rágyújtasz akkor fokozod az amúgy is iszonyat szomjúságodat!
15/30 anonim válasza:
Hát nagyon bánthatja a dolog ha a RÁGYÚJTÁS a legnagyobb kérdése az abortusz körül, ez a hozzáállás nem tini vagy nem tini függő...amúgy nem, nem lehet dohányozni műtét előtt.
16/30 anonim válasza:
én elhiszem, hogy ideges vagy, és hogy legszívesebben egy egész kartonnal elszívnál, már csak a tehetetlenség miatt is.
a műtét előtt 12 órával se enni, se inni, se dohányozni nem szabad, ez a saját érdeked, hogy a műtét alatt ne legyenek komplikációk.
fontos, hogy mihamarabb túl tudd tenni magad rajta.
ha ez számít, aznap du. már rágyújthatsz.
17/30 anonim válasza:
20-as, úgysem érti, amit mi tirpákok beszélünk :)
18/30 anonim válasza:
dikk, király ilyet olvasni! (egy böszme, aki 2 és fél éve szeretne babát, de nem jön)
19/30 anonim válasza:
annyira bírom,hogy mindegyik avval jön,de rossz neki és hát az ő élet helyzete nem enged meg neki egy babát és az a durva,hogy szinte napi szinten van egy ilyesmi kérdés ez már durva.....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!