Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Valaki segítene? Nagyon...

Valaki segítene? Nagyon szomorú vagyok. Szerintekek aggódnom kéne? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nemrég volt az iskolaorvosi vizsgálat és egyenként mentünk be. Örültem, hogy nő volt az orvos.. Ott bugyira kellett vetkőznünk és megmérte az általános dolgokat (súly, magasság, vérnyomás..) Utána le kellett vennem a bugyimat és fel kellett feküdni a vizsgálóasztalra... mindenhol agyontapogatott, nyomkodta az alhasam és nézegette odalenn. Aztán azt mondta, hogy tegyem szét a lábam, de én olyan sokban voltam, hogy engedelmeskedtem is... megnézte jobban (szerencsére csak kívülről) és közben kérdezgetett, hogy megvolt-e már meg hogy szűz vagyok-e még, de már nem akartam felelni és megnézte a szűzhártyám is... Felöltöztem és azt mondta, menjek el nőgyógyászhoz... Tudom, hogy ilyenre nincs joga, de olyan választ kérek, hogy voltatok-e már ilyen helyzetben és hogy elmenétek-e a nőgyógyászhoz.. Meg azt is szeretném tudni, hogy szerintetek mi lehet a bajom?? :( Ugyanis az orvos kissé aggódóan vizsgált. :'/
2012. dec. 29. 15:33
 1/4 anonim válasza:

Szólj a szüleidnek először ők biztos többet tudnak mint te.

Hogyha az orvos küldött nőgyógyászhoz akkor nem játék a dolog.Mindenképpen szólj a szüleidnek!!

2012. dec. 29. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem értem.. az iskolaorvosnál mióta kell levenni a bugyit.. és mióta kell szétteni a lábat... Az osztálytársaidnak is kellett ilyet?
2012. dec. 30. 20:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Én se értem :/
2012. dec. 30. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:
De a többi osztálytársadnak kellett ilyet? Vgay nem kérdezted?
2013. jan. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!