Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan legyek beteg? ( semmi...

Hogyan legyek beteg? ( semmi sem vált eddig be)

Figyelt kérdés
Holnap egyáltalán nem akarok iskolába menni, nem a tanulás miatt, hanem mert annyi minden megaláztatás (szakított velem a barátom, összejött egy másik osztálytársammal, valaki kitörte az ablakot és rám fogták ezért osztályfőnökit kaptam..stb..) történt hogy inkább pihenni szeretnék pár napig. Csak az a baj hogy a szüleimet nem lehet megkérni hogy adjanak igazolást, hajthatatlanok, sőt csak akkor engedik hogy otthon maradjak, ha lázam is van. Nem is lehet őket becsapni, nézik amikor megmérem a lázam, különben is ha anya nem érzi hogy lázas vagyok a lázamat se hagyja megmérni. Már mindent próbáltam amitől beteg lehetek, de semmi bajom, mert nagyon erős az immunrendszerem. Tudtok mondani olyan ötleteket, amit kipróbáltatok és biztosan beválik? (szentszövegesek, és akik azt mondják hogy nézzek szembe a problémával, kíméljenek..)

2012. dec. 3. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elmész az orvosodhoz, megmondod, hogy 3 napja f.sol és nem érzed jól magad, piehnnél otthon pár napot. Suli helyett meg beülsz máshova azt jóvan. De remélem tudod, hogy ettől még a gondjaid nem fognak megoldódni.
2012. dec. 3. 15:57
 2/5 A kérdező kommentje:
az orvoshoz sem mehetek csak úgy el, mert a szüleim megtudnák, és nekem annyi...
2012. dec. 3. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
Menj ki az udvarra vizesen, meztelenül, és maradj ott 20 percig, garantált tüdőgyulladás
2012. dec. 3. 15:58
 4/5 A kérdező kommentje:
már próbáltam, és még csak meg sem fáztam...
2012. dec. 3. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó idióta vagy, a fél életem odaadnám, ha egészséges lehetnék, és tudnék iskolába járni. Amúgy állj a radiátorhoz és melengesd a hónaljad, vagy ugyenez hajszárítóval, 5-10percig. Utána lázméréskor lázat fog mutatni.
2012. dec. 3. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!