Hogyan legyek beteg?
Figyelt kérdés
Bármi, amivel beteg lehetek, november 5-10. Nem doga, vagy felelés miatt. Jó tanuló vagyok, nincsenek rossz jegyeim. Csak éppen azon a héten lesz a suliban a gólyaavatás ._.2012. okt. 25. 21:15
1/5 anonim válasza:
menj ki egy fél órára hajnalba egy kisgatyába..
2/5 anonim válasza:
pedig gólyaavatás csak egyszer van.. amúgy jelents beteget, aztán majd kérsz igazolást az orvostól utólag, hogy ezen a héten szarul voltál, és nem volt kedved orvoshoz menni.
3/5 anonim válasza:
Mondd a dokinak h hasmenésed van. Azt nehezebb ellenőrizni mint pl hogy lázas vagy-e.
4/5 anonim válasza:
:DDD amikor én voltam kilencedikes, én is beteg akartam lenni a gólyaavató előtt. aztán végül elmentem, nagyon jó élmény volt :) nem kell parázni. amúgy meg ha pont akkor hiányzol tudni fogják hogy az avató miatt.
5/5 anonim válasza:
Figyelem ez megoldás pénzbe kerül.
1Menj el a patikába szimuláld azt hogy szorulásod van és kérj 1 enyhéb hashajtót.
2Zabáld tele magd az este és lefekvés előt vedd be a hashajtót tuti hogy egésznapra a budi foglya leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!