Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan legyek beteg?

Hogyan legyek beteg?

Figyelt kérdés
Már vagy 2 éve nem voltam beteg, és szükségem lenne egy kis pihenésre. Ráadásul hétfőn rengeteg dolgozat, felelés stb. vár rám, és nem tudtam készülni (családi okok miatt). Egy kissé fáj a hátam, meg a fejem, de anyáék csak úgy engedik hogy itthon maradjak ha lázam is van. A színleléses betegségek nálam nem jók, mert a szüleimet nem lehet becsapni és orvoshoz sem mehetek csak úgy el... Ötletek? ( már próbálkoztam azzal hogy kiültem a teraszra egy szál törülközőben, de semmi)
2012. dec. 1. 19:41
 1/4 anonim válasza:
16%
dugd a farkad a konektorba a falra pedig csavaroz zegy jó éles késpengét és sokszor jó erősen támaszkodj neki vagy dőlj bele a hátadal. hatásos lesz.
2012. dec. 1. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
39%

miért nem kéred meg, hogy írjanak neked igazolást. nálunk három napot ki lehet venni szülői igazolással, gyakorlatilag bármire. :)

mond el a szüleidnek, hogy amiatt a családi ok miatt nem tudtál megfelelően készülni, és ha csak nem szeretnék azt, hogy rossz jegyeket kapj, egy-két napot hadd vegyél ki készülésre.

2012. dec. 1. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Ha még aktuális a dolog: én a helyedben sok hideg vizet innék, nyitva hagynám az ablakot, ilyenek... Ha ettől nem fázol meg, akkor egyetértek, hogy próbáld megbeszélni a szüleiddel. Vagy az én sulimban pl. engedélyezett a szülő által írt, megindokolt írásos felmentés felelés alól, nem tudom ez nálad mennyire működne...
2012. dec. 2. 00:42
 4/4 A kérdező kommentje:
mindent kipróbáltam a sóskávé ivástól a hideg vízig, de semmi sem használ... Vannak még ötleteitek?
2012. dec. 2. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!