Célját vesztett, motiváció nélküli lettem. Mit tegyek, hogy új lendületre kapjak?
Biztos hogy férfi? Lehet hogy nő, a kérdésből legalábbis nem derül ki. Mindegy is.
Először le kéne tisztáznod hogy mit akarsz.
Tanulni vagy anyagi javakat? Ha nyelvvizsgára készülsz az is tanulás. Ha jogsira az is, de akkor már kocsi is kéne, ahogy írod. Biztos hogy kell? A cuccaidat meg miért akarod pótolni, van köztük valami ami létszükséglet? Ami még megvan, rakd el apád elől.
Nincs értelme tanulásra költeni, de más dolgokra, tárgyakra igen, ez elég kifogásnak tűnő dolog.
A pasidnak/csajodnak meg miután ezt letisztáztad mondd el hogy boldogtalan vagy és vagy így is kitart melletted vagy nem. Senki sem pótolhatatlan, ő is talál mást ha akar, te is. Lehet hogy szereted de lehet hogy épp egyedül kéne megtalálnod a saját utad.
Inkább az a rossz, hogy a cuccaim között turkált. Olyan mintha betörtek volna hozzám.
Komolyabb tanulmányok indítására sincs pénzem, időm, lelki energiám, lendületem. Pedig nem érzem még későnek az egyetemet. De szükségem lenne egy kis támogatásra, amit hiányoltam otthonról mindigis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!