Melyik orvosnak mennyit adnátok?
Figyelt kérdés
A fogadott orvosom lekéste a szülést (nem az ő hibája, villámgyors szülés volt).
Az ügyeletes orvosnál született a baba, a szülésznő is sokat segített (nem volt fogadott szülésznő).
A dokim akkor ért oda, amikor már kint volt a baba, ő varrta össze a gátat.
Kérdésem, hogy osztanátok meg a 100.000 Ft-ot, amit a dokimnak szántam a doki, az ügyeletes orvos és a szülésznő között?
2012. jún. 30. 07:49
11/11 anonim válasza:
Fogadott orvos, 10 ezer a rendelés, 40 ezret kapott a szülés végén, nagyon rendes volt.
De ha a doki azt mondja, 100 ezer a szülés, vagy szóba sem áll velünk, keresek mást. Olyan nincs, hogy pénzt kér érte, max. ha magánklinika.
Én sohasem adtam a szülésen kívül hálapénzt. Nem is fogok. Százezret pláne nem!!!! Ajándékkosár, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!