Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mikor és hogyan adnátok át...

Mikor és hogyan adnátok át pénzt az orvosnak? Kedvesemet fogják műteni.

Figyelt kérdés

Nem voltam még ilyen helyzetben, ezért a butus kérdés. Műtét előtt (reggel) várjam meg az operáló orvost a folyosón? Vagy műtőből visszafelé? Bár... a folyosón cink borítékozni, úgy gondolom...

És mennyit?

Katéteres (TUR)műtét lesz, a betegség súlyos, de ez a műtét reméljük, nem...

2009. febr. 19. 19:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosok a műtét utáni napokban meg szoktál látogatni a beteget az ágyában, megkérdezik hogy van stb., olyankor szokás átadni a borítékot.
2009. febr. 19. 19:47
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszi, az gáz, ha a folyosón várom meg a dokit? Most nem a pénzátadásra gondolok csak, hanem arra is, hogy nyilván aggódom, váltanék vele pár szót...
2009. febr. 19. 19:53
 3/21 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó válaszolónak: valóban undorító, de sajnos ez van... A mai orvosok nagy része olyan, hogy megnézi menyit adsz, s majd ő is annyi figyelmet fordít rád... Ez van... :(
2009. febr. 19. 19:55
 4/21 anonim válasza:
43%

Édeskevés magyarázat ;" ez van"!!!!!

Miért van ez? Na?! Azért mert a sok kispolgár ezt csinálja.!!!

2009. febr. 19. 20:01
 5/21 anonim ***** válasza:
74%
Igaza van az előttem szólónak, undorító, és az ez van az nem kielégítő. Kevesebb figyelmet fordít rád? Ezért van a betegjogi képviselő? Az sem segít? Lehet nyilvánosságra , nagydobra verni az ügyet. Ha mindenki ezt csinálná, megszűnne ez az ocsmány intézmény.DE hát nem mi fogjuk megváltani a világot. A kérdésedre a válasz, anyukám régebben a varratszedésnél adta oda.
2009. febr. 19. 20:07
 6/21 anonim ***** válasza:
26%
Miért adsz neki pénzt? Ma már egyre kevesebben adnak, leginkább a nyugdíjasok. Neked fizetnek azért külön mert elvégzed a munkádat? Na ugye, hogy nem. A doki is megkapja a fizetését.
2009. febr. 19. 20:13
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Előzőnek: tudod, nagyon lelkesen polgárháborúzik az ember az orvosok ellen, pláne szóban, amikor nem a saját hozzátartozója fekszik a kórházban.
2009. febr. 19. 20:14
 8/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a véleményeket is. A kérdés nem az volt, hogy adjak-e pénzt az orvosnak, mert már eldöntöttük.

Szeretném, ha most arra válaszolnátok, amit kérdeztem, higgyétek el, fontos. A diagnózis rák.

Nem szeretnék most a paraszolvencián politizálni és vitatkozni sem.:(

2009. febr. 19. 20:17
 9/21 anonim ***** válasza:
64%

Igen! Az utolsó válaszoló jól mondta! Teljesen egyetértek vele! A kisemberek tették ilyenné az orvosokat, hogy csak akkor tudnak jól dolgozni, ha pénzt kapnak érte. Hát eleve ezt tanulják éveken át, hogy jó orvosok legyenek, nem???

A baj az, hogy nincs meg a bizalom az orvos felé. Az egyszerű bizalom. Ez az oka a borítékolásnak sajnos. Ha én orvos lennék, nekem rosszul esne ha pénzt kapnék valakitől... És a viccet félretéve ez így igaz...

2009. febr. 19. 20:20
 10/21 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem akkor add, mikor más nem látja. Mondd, h beszélni szeretnél vele, és akkor.

Amúgy megmondanátok, h hogy éljen meg egy orvos a 110 ezer forintos fizetéséből?? Tudom, h a hálapénz nem a legjobb megoldás, mert nagyon ugazságtalanul van elosztva, stb..

2009. febr. 19. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!