Mikor és hogyan adnátok át pénzt az orvosnak? Kedvesemet fogják műteni.
Nem voltam még ilyen helyzetben, ezért a butus kérdés. Műtét előtt (reggel) várjam meg az operáló orvost a folyosón? Vagy műtőből visszafelé? Bár... a folyosón cink borítékozni, úgy gondolom...
És mennyit?
Katéteres (TUR)műtét lesz, a betegség súlyos, de ez a műtét reméljük, nem...
Édeskevés magyarázat ;" ez van"!!!!!
Miért van ez? Na?! Azért mert a sok kispolgár ezt csinálja.!!!
Köszönöm a válaszokat és a véleményeket is. A kérdés nem az volt, hogy adjak-e pénzt az orvosnak, mert már eldöntöttük.
Szeretném, ha most arra válaszolnátok, amit kérdeztem, higgyétek el, fontos. A diagnózis rák.
Nem szeretnék most a paraszolvencián politizálni és vitatkozni sem.:(
Igen! Az utolsó válaszoló jól mondta! Teljesen egyetértek vele! A kisemberek tették ilyenné az orvosokat, hogy csak akkor tudnak jól dolgozni, ha pénzt kapnak érte. Hát eleve ezt tanulják éveken át, hogy jó orvosok legyenek, nem???
A baj az, hogy nincs meg a bizalom az orvos felé. Az egyszerű bizalom. Ez az oka a borítékolásnak sajnos. Ha én orvos lennék, nekem rosszul esne ha pénzt kapnék valakitől... És a viccet félretéve ez így igaz...
Szerintem akkor add, mikor más nem látja. Mondd, h beszélni szeretnél vele, és akkor.
Amúgy megmondanátok, h hogy éljen meg egy orvos a 110 ezer forintos fizetéséből?? Tudom, h a hálapénz nem a legjobb megoldás, mert nagyon ugazságtalanul van elosztva, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!