Értesz az elsősegélynyújtáshoz?
1. Tanultál valaha elsősegélynyújtást?
2. Volt már valahol baleset, ahol helytálltál? (milyen sérülések voltak?)
3. Voltál szemtanúja balesetnek, ahol kellett volna segítened, de nem tudtál?
4. Fontosnak tartod ezeket az ismereteket?
5. Voltál már elsősegélynyújtó versenyen? Hasznos volt?
Esetleg személyes tapasztalatok, amit megosztanál velem?
Pusztán a saját tapasztalataim alátámasztására vagy megcáfolására kérdezem a véleményeteket. :)
1. Igen tanulok most is (nem jogsihoz csak, mert érdekel és fontosnak tartom.)
2.nem, bár kipróbálnám magam élesben.
3. igen, de mire leértünk a balesethez már ott volt 5 mentő 3tűzoltó és 4rendőr szóval nem volt szükség ránk.
4.nagyon fontosnak tartom és felnőttkoromban mentőorvos szeretnék lenni. (még csak 14 vagyok) remélem addigra tantervbe is beveszik.
5.idén megyünk először, de már nagyon várjuk, nagyon esélyesek vagyunk a döntőre..:))
14/L
1. Igen, tavaly óta szakkörökre járok :)
2. Még nem.
3. Nem.
4. Nagyon nagyon!
5. Igen, tavaly mentünk megyeire ott különdíjasok lettünk, most meg 16 - án meg területi ( talán megyei is :) ).
1. Igen
2. Igen, egyszer egy gerincsérülés-gyanús áldozat hegyimentésében segédkeztem, egyszer egy amnéziás fejsérülést láttam el, egyszer egy strokeot állapítottam meg és egyszer hypoglycaemiánál nyújtottam elsősegélyt.
3. Amikor láttam, mindig segítettem.
4. Elképesztően.
5. Igen, 2010. Országos Mentőverseny 2. hely, hasznos volt, ambubabát itt próbáltam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!