A (tüdő) biopszia tévedhet?
Figyelt kérdés
tüdőrákot állapítottak meg..2011. dec. 6. 10:55
41/56 anonim válasza:
Megvan!
Jól olvasd el ezt is. Naponta elég 1/4 Aszpirint /Bayer aszpirin/ bevenni.
Mindent meg kell próbálnotok, mert édesanyád életéről van szó!
42/56 A kérdező kommentje:
A kezelőorvosa kifejezetten megtiltotta a pirineket,csak panadolt meg ilyeneket szedhet....
2011. dec. 7. 23:28
43/56 A kérdező kommentje:
Viszont most vetetm egy vitamint pontosabban ezt :
2011. dec. 7. 23:31
44/56 anonim válasza:
Valóban a sárgabarck magja B17, állítólag rákgyógyító vitamint tartalmaz. De ezen vitatkoznak is. A herbáriákban lehet kapni 10 dekagramm hunza sárgabarack magot 928 forintért. A magyar is jó. Le kell darálni és naponta két kiskanállal elég fogyasztani.
45/56 anonim válasza:
De az Aspirinben van egy speciális blokkoló anyag, olvasd el a linkre kattintva! Az orvos sem tudhat mindent!!!
46/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden válaszolónak.Ma volt anyukám orvosnál,mer nagyon köhög,és kiderült,hogy most még tüdőgyulladása is van...hétfőtől kórház,kivagyok...
2011. dec. 9. 22:38
47/56 anonim válasza:
Tudom Kedves Kérdező. De most nem szabad kimutatnod édesanyád előtt. Sírd ki magad, ha egyedül vagy, de anyukád előtt ne mutasd, hogy kétségbe vagy esve. Lány vagy?
48/56 A kérdező kommentje:
Tudom,és próbálok erős lenni,mert tudom,hogy erős,és győzni fog.Igen,lány vagyok.
2011. dec. 10. 22:13
49/56 anonim válasza:
Írjál majd édesanyád állapotáról. Ma halt meg Hável, akinek 1996. óta volt tüdőrákja. Tizenöt évig élt vele! De meg is lehet teljesen gyógyulni. Egyet nem szabad: feladni!
50/56 anonim válasza:
Hahó! Mi a helyzet az anyukáddal? Remélem, jobban van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!