A (tüdő) biopszia tévedhet?
Éppen a kemoterápia a legnagyobb gyilkos! Az onkológusok 90 %-a nem engedné magát azzal kezeltetni. Én sem! Éppen azt gyengiti le /immunrendszer/, amire a legnagyobb szükség volna! Nagyon sokan, józan ésszel elutasítják és csodák-csodája sokan ezek közül meg is gyógyulnak. Érbedjetek!
Itt van egy gyógyszerkutató tanácsa. A szöveg kicsit hibás, de az illető már nagyon idős, nézzük el neki:
1 só nélkül megbetgszünk.
2 az hazudják a só árt
3 sótörvény nem tette lehetővé, hogy kálium sót is tartalmazzon az emberi fogyasztásra való só
4 ma: só "ártalmas" a kálisó a "hasznos"
5 A sótörvényt megváltoztatták, minden só mérgező csak az asztali sóban nem lehet kálium
6 ősi törvény hogy főtt ételt együnk
7 húst keveset
8 extraszűz olivaolaj nyersen csakis rák blokkoló - titokban tartják
9 C, A, E, D B vitaminok mind rákot kivédők
10 sokszor keveset, lassan jóízűen enni
11 sokszor gyümölcsöt, de csak sós ételek után
12 csak gyümölcs gombás megbetegedéshez vezethet, mely rákkeltő,
13 Doh, penész nagyon kerüljük
14 sok szellőztetés
15 napi mozgás
16 SZERETET
"a cikk azonban tudományos alapokon nyugszik"
Nordic Cochrane Center kutatói ???
JAMA nevű, híres amerikai orvosi folyóirat???
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
És igen. Sokkal szívesebben bízom magamat azokra az általad sarlatánoknak titulált orvosokra, mint a Kiskegyed nevű "elismert szakmai hetilap" cikkeire.
E mellet azonban nem vonom kétségbe az alternatív gyógymódok hatékonyságát és fontosságát, de semmiképpen sem az orvosilag bizonyított terápiák helyett, hanem azok kiegészítéseként.
Elírtam nem 0,5 mm hanem 5 mm sajnálom,kicsit meg vagyok zavarodva...de a fura az hogy a papírjain még az sincs leírva pontosan hol vannak a daganatok,úgy írják vagy a hörgőnél vagy a felső lebenyben,zóval erről fogalmuk nincs.
A biopszia kegyetlen volt azt mondta anyukám de most az orvosa meg akarja ismételni ez miért lehet?
Még mindig nem az, amit ígértem, de addig is: találtam egy másik meglepő cikket.
A másikat is megkeresem, egy pici türelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!