Hányás ellen mit a legesleghatásosabb, ha nem marad meg benned semmi?
Ha rendes kaját eszel sima főtt sós krumplit egyél.
Háztartási keksz,tea.
Ha már jobban érzed magad egy kicsit akkor ihatsz ásványvizet(nekem hányingerre jó)
De tényleg nagyon kicsit kortyolgass egymás után mert ilyenkor a legfontosabb hogy ne száradj ki.
Ne próbálkozz túl fűszeres és tápláló kaját enni amit akkor szoktál amikor semmi bajod.
Jobbulást.
(De lehet jó lenne ha orvoshoz mennél ő többet tud mondani talán még gyógyszert is ad)
Úgy van, orvos.
Nekem is volt egyszer olyan, hogy nem bírtam abbahagyni a hányás, pedig már nem is volt a gyomromban semmi. Olyan volt, mintha begörcsölt volna, kb. félpercenként kellett. A doki adott egy injekciót és azonnal meg is szűnt.
Nekem csak gyógyszert írt. Dédalon-t, meg étrendkiegészítőt, és asszem vmi széklet fogót vagy mi.
Inni próbálok sokat.Főtt krumplit ettem, de annyira szar volt, h hányingerem lett tőle, így nem folytattam, habár nem hánytam ki. Tegnap maradt meg bennem legjobban a víz. Most vmi krémtúrót zabálok, mert anyám szerint az könnyű meg mittom én.
Tudom, hogy ez most undin hangzik, de ma este vmi nyálkás szar is jött fel a torkomon és még mindíg érzem :S. Annyira szar. Nem bírom. Félek,hogy kórházba kerülök akármennyire is próbálkozom :S
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!