Háziorvosnak kötelessége-e segíteni, ha panaszkodom orvosi segítséggel fogyni szeretnék? Semmit nem reagál rá! Nem dőzsölök a pénzből, reméltem hozzásegít, hogy miként szabaduljak meg 25 kg-tól. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
tegnap 11:59
1/13 anonim válasza:
Nem. A háziorvos nem azért van hogy leküzdje neked az akarat gyengeségedet. Diétázzál!
2/13 anonim válasza:
Dietetikus inkabb tudna segiteni.
Haziorvostol nem tudom mit varsz.
3/13 anonim válasza:
Én is mindig elmondom a postásnak, hogy meg kéne szerelni a csengőmet, de nem tesz semmit.. Mit tegyek?
4/13 anonim válasza:
Volt itt korábban is ilyen kérdés. A háziorvos nem utalhat csak úgy be valahova, dietetikushoz sem. A másik kérdésnél le volt írva, hogy pl. laboreredményekben lévő eltérésekkel kell indokolni.
5/13 anonim válasza:
A fogyás elhatározás és akarat kérdése..a háziorvosnak semmi köze ehhez...még a diabetológus is csak megmutatja, merre van az előre...
6/13 anonim válasza:
Ne zabálj, kevés adagot egyél. Mozogj sokat. Hidd el én alig eszek, nem is vagyok több 50 kilonal. Fogyni úgy lehet ha kevés a bevitel
7/13 anonim válasza:
Extrém túlsúlynál beutalhat valahová, de a 25 kg+ az szerintem nem az.
8/13 anonim válasza:
Miert nem mesz el valahova orvoshoz magad? Ja ingyen kene? :)
9/13 anonim válasza:
Azért mert a háziorvos sem varázsló hogy levarázsolja rólad azt a 25kilót, illetve nema szakterülete, ebben egy dietetikus tudja neked segíteni, ahogy a háziorvos sem fogorvos, minden orvosnak megvan a maga szakterülete te sem vagy kovács holott kereskedelmit tanultál, na ez ugyanaz. Diétázni kell, nem zabálni ha nem vagy elégedett.
10/13 anonim válasza:
Az első kilenc válaszoló tökéletes látlete annak, hogy miért tart itt ez az ország, De sebaj, megyünk még lejjebb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!