Ha elmegyek a háziorvoshoz és mondom neki, fogyni szeretnék. Segíteni fog? Vagy csak annyit mond, 'ÁMEN!?
Ad beutalót a Dietetkikára, vagy az Endokrinológiára
Ott majd segítenek, tanácsokkal, ha kell gyógyszerekkel
Egy normális világban segítene, de nálunk... Bár ha kivételes orvosod van...
„Ad beutalót a Dietetkikára, vagy az Endokrinológiára”
Az első nem ér semmit (olyan kamu szövegeket nyomnak, hogy a fal adja a másikat), a másodiknál az endósok 90%-a azt fogja fogja mondani, hogy mozogj többet, ne egyél édességet. Itt ér véget a tudományuk. ÉS elkér ezért minimum 30 000 Ft-ot.
A szakmájához értő és a beteggel törődő endokrinológus pedig annyira ritka, hogy mindenki csak hallott róla, de látni...
Hááát én voltam endokinologusnál év elején...
A magas TSH miatt küldött oda a háziorvos.
Na ő nem csak a pajzsmirigyemmel foglalkozott, de megmért és a 33 as BMI indexem miatt egyből fel akart írni étvágycsökkentő gyógyszert amivel ő szerinte garantált a fogyás, meg hogy a híres emberek is ezzel fogynak... a neve Sadexa.
Én ugyan nem kértem a gyógyszert, mert eléggé sok mellékhatást írnak róla, meg nekem a havi 60-70 ezer forint eléggé soknak tünik.
De ő pl simán felírta volna.
És ez TB sztk-s endokrinologus nem valami magánorvos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!