Kicsit duci vagyok, a háziorvosom ötezerért felírta a Ozempic injekciót amitől tudok fogyni. Kiváltottam 12 ezerért. amikor elolvastam a használati utasítást, meglepődtem, mert cukorbetegeknek javasolt injekcióról olvastam. Mit tegyek most?
Ááááááááááááá!!!! JÓ!!!!
Ugye te vagy a doki, és itt reklámozod, hogy pénzért írsz receptet? Ügyes!
Vágod, hogy a NAV, rendőrség, szolgálatok is olvassák a Gyakorit, az ISIS eset óta pláne?
Nem az Ozempictől fogysz, hanem hogy csökkenti az étvágyadat és ezért kevesebbet zabálsz. Gyógyszer nélkül is menne, ha lenne akaratod.
Egyébként igen, cukorbetegeknek van. Mellékhatása annyi, mint bármely más gyógyszernek. Pajzsmirigy és hasnyálmirigy gyulladást okozhat.
Eredetileg tényleg cukorbetegség kezelésére találták ki, de ugyanez a hatóanyag más néven (Wegovy) fogyás segítésére is adható. Pajzsmirigy problémád nem lesz tőle, hasnyálmirigy gyulladást elvileg talán okozhat, de gyakorlatban nem fog.
Szakmai hibát nem vétett az orvosod, etikai kérdésekbe meg most ne menjünk bele.
Nem igazán lehet előrejelezni, hogy mennyi idő alatt fogsz fogyni. Ha abbahagyod, akkor lehet, hogy vissza fogsz hízni, hacsak nem használod ki a kisebb testsúlyodat arra, hogy többet mozogj, a kezelés drágaságát meg motivációként arra, hogy kevesebbet és értelmesebben egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!