Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kicsit duci vagyok, a háziorvo...

Kicsit duci vagyok, a háziorvosom ötezerért felírta a Ozempic injekciót amitől tudok fogyni. Kiváltottam 12 ezerért. amikor elolvastam a használati utasítást, meglepődtem, mert cukorbetegeknek javasolt injekcióról olvastam. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Ez az injekció cukorbetegeknek javasolt injekció, ami némi étvágytalanságot is okozhat, amitől a beteg fogyásában is segíthet. A házi orvosom azt mondja nyugodtan használjam, mert fogok fogyni ettől az injekciótól, de ezt rendszeresen kell adagolnom magamnak. és kérdeztem mennyiért írja fel havi adagomat, azt mondja amennyiért az előzőt írtam fel.Akkor ez az injekció havi adagja nekem 17 ezerbe kerül. Ha valóban fogynék 20 kg ot akkor van értelme, de ezt a súlycsökkenést mennyi idő alatt érném el. Erre szeretnék választ kapni, valamint arra, hogy ez valóban cukorbetegek részére alkalmazható injekció?
2023. nov. 5. 11:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Cukros vagyok, tulsúlyos, Merckformin tablettát szedek. Háziorvos diabetológushoz küldött azzal a javaslattal, hogy írjon nekem Ozempicet. Diabetológus nem volt hajlandó felírni, mert 7 alatt van a hg1c-m (3 havi átlagos cukorérték) és azt mondta, ha így felírná megbüntethetik, amiatt, hogy indokolatlanul írta fel. A következtetéseket mindenki vonja le maga. Egyébként az Ozempic saját weboldalán is felhívja a figyelmet a komoly mellékhatásokra, így én már lehet, hogy akkor se szedném, ha felírnák. Ezzel együtt, ha Te mégis használtad, mert látom régebbi a kérdés, írd meg esetleg, hogy hogy döntöttél, és milyen eredményt értél el, vannak e mellékhatások.
jún. 2. 15:59
 12/12 anonim válasza:
Külföldön élek. IR-es vagyok. Itt simán felírnak Ozempic-et túlsúlyra is. 3 hónapja adom. A szuri napján egy kis émelygés. Akkor van értelme, ha életmódot is vált az ember. Ez egy eszköz. Segít kevesebbet enni és megszűnik a sóvárgás. 9 kilót fogytam eddig. Bármikor újrakezdeném.
jún. 11. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!