Ma „szünnap” volt a kórházakban?
(Nem álmodtam, tényleg így történt. Van erre valamiféle magyarázat?)
Szinte az egész családnak ma volt dolga három budapesti kórházban, és amikor végzett mindenki és jöttünk együtt haza, az egyik legnagyobb témánk az volt, hogy mindhárom kórház gyakorlatilag tökéletesen üres volt, tehát az adott szakrendeléseken túl (ahol gyakorlatilag rajtunk kívül nem volt senki), akár merre mentünk az eddig mindig zsúfolt folyosók helyett az ürességet csak néha-néha szakította meg egy beteg, egy betegápoló, mentő, az orvosok sem futkároztak, a nővérek szintén eltűntek.
Mondtam is, mert június végére kaptam időpontot, hogy előbb nincs időpont, hiszen kong az egész épület, persze a szigorú válasz azt volt, hogy nem, rengeteg a beteg.
Ez így van, rengeteg a beteg, de akkor nem kellene velük foglalkozni? Vagy már a távgyógyítás a divat, csak mi lemaradtunk?
Szilveszterkor mindig áll a bál, van jópár idióta aki tüzijáktékkal lerobbantja a kezét, meg részegen vezet, túlissza magát, stb.
Szerintem ez a vihar utáni csend volt.
A krónikus betegeket ilyenkor még otthon tartják, amúgy is a csalàddal lenne mindenki, aztán első időpontokat gondolom mai befekvéssel kapták az emberek, ma este meg korán holnaptól operálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!