Mert ezt érdemli az, aki nem vigyáz az egészségére.
aug. 18. 17:34
2/14 anonim válasza:
Kérdezd meg Viktort.
aug. 18. 17:51
3/14 anonim válasza:
Ennyit érünk.
aug. 18. 17:55
4/14 Ypszilon1980 válasza:
Igen nyugaton sokkal jobb minden, a fizetések is, az étel is, a rendszer is, de nyugodtan fel lehet venni a kapcsolatot az egészségügyi minisztériummal, Takács Péter szívesen vesz minden érdemi ötletet az egészségügy javítása céljából.
aug. 18. 18:05
5/14 anonim válasza:
Nálunk soha nem volt olyan az ellátás, mint nyugaton! Ellenben egészségbiztosításra is jóval kevesebbet fizetünk. Itt is be kéne vezetni azt, hogy van alapbiztosítás, amiért kint sem "jár" szállodaszintű ellátás, nem áll sok beavatkozást, és aki többet akar, az köthet magasabb biztosítást, magasabb szintű ellátásért. És akkor nem kéne ilyen kérdést feltenni. .
aug. 18. 18:20
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor mire fizetjük a járulékokat?
Pláne h mehetünk mellé még magánba ha normális ellátást akarunk és h ne legyen nagy varolista....
Már sokszor a magán kórházak is tele vannak...
aug. 18. 18:31
7/14 Ypszilon1980 válasza:
#6: Kellett a Fideszre szavaznia a többségnek, most itt van, ezt érték el 13 év alatt. Min csodálkozol most komolyan? Azt hitted jobb lesz, vagy mi? Ha kell jobb színvonalú ellátás, akkor fizess, ez a cél, nem vetted még észre? Hol élsz ember?
aug. 18. 18:49
8/14 anonim válasza:
Kérdezőnek: a betegszobában egy kőgazdag, nyugatimádó faszival feküdtem, az az első perctől szidta a kórházi étkeztetést...én hallgattam, csóró vagyok, nekem minden jó..
aztán az első ebédnél láttam mit művel az ebéddel..előbb megevett mindent , mint én. persze háttal ebett, ne lássam hogy fal(és szürcsöl).kiderült, hogy aki látogatta, az a szintén kőgazdag szeretője, de ritka szarul főz, pocsékabb a főztje a kórházi kajától..
(amúgy nem igaz a rémhír, hogy moslékot etetnek a betegekkel, ez csak fasiszta duma..) náci propaganda.
aug. 18. 18:51
9/14 anonim válasza:
Megmondta ma a kormányszóvivő nőszemély, hogy Gyurcsány miatt van...:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!