A kórházakban konkrétan meg van tiltva, hogy felvegyék a
telefont, ha hívja őket valaki?
Figyelt kérdés
Ez most kivételesen nem panaszkodás, hanem tényleg érdekelne. Az utóbbi időben, ha kórházba telefonon akarok időpontpt kérni, sose sikerül, mert nem veszik fel. Szóval tényleg érdekelne, ha valaki esetleg ismer ott dolgozót, hogy miért nem veszik fel soha, még a direkt időpontkérésre megadott telfont sem.
Ez nálam is gond volt, főleg, hogy meg van szabva, hogy mettől meddig lehet időpontot kérni. De csak sikerült végül. Bár nem volt egyszerű, mert legtöbbször foglalt volt, máskor nem vették fel. Nagyon sokszor kell próbálni, meg egy kis szerencse is kell hozzá. Az ötvenedik próbálkozásra nekem sikerült, csak nem szabad feladni. Szóval nem lehetetlen. ( Mármint nálunk) Kitartást!
nov. 6. 13:51
2/11 anonim válasza:
Mert nincs ember, aki felvegye. Ügyelnek, gyógyszert visznek, rendelnek, akik személyesen kérnek időpontot, azok az ablaknál értetlenkednek, nem tudják felvenni. Nagyon ramaty az egészségügy. 2026-ban kérlek erre is gondolj.
Ne csak arra, hogy van most megint valami családi kedvezmény, meg ilyen olyan vissza nem térítendő támogatások. (Nyilván ez nemcsak neked szól, nem is tudom vannak-e gyerekeid)
nov. 6. 13:52
3/11 anonim válasza:
Ha nem sikerül még ezek után sem, akkor menj be, és személyesen kérj időpontot! Úgy csak fél, és 1 óra közötti sorbanállással megúszhatod.
nov. 6. 13:54
4/11 anonim válasza:
Tanuljátok már meg,a kórház nem SzTK rendelő !
Ide szakorvosi beutalóval,vagy sürgősségivel lehet bejutni.
A beutalót vinni kell a kórház megfelelő beteg felvételi írodájába személyesen.Reggel 7 től már van ügyintézés .
nov. 6. 14:10
5/11 anonim válasza:
#4 Ezt én is írni akartam, de a kérdés szempontjából nem olyan lényeges, és nem akartam fontoskodni. Nálunk az úgynevezett SzTK rendelő, és a kórház szinte egybe van építve. Csak egy átjáró választja el őket.
nov. 6. 14:24
6/11 anonim válasza:
Ahol értelmes emberek vannak vezetői pozícióban, ott külön csapatot alakítanak ki, akik képesek fogadni (reggeltől estig) és el is intézni alacsonyabb szintű dolgokat, átkapcsolás nélkül.
Egyébként minden kórházi orvosnak elérhetőnek kell lennie legalább a betegek hozzátartozói számára, ahol ez nincs így, ott csak felveszik az igazgatói stb. posztért járó juttatásokat.
nov. 6. 14:31
7/11 anonim válasza:
#4 A szakrendeléses részleg is a kórház része. Az orvosok is mind a kórház fekvőbeteg részlegén is dolgoznak. Ha megnézed a szervezeti felépítését egy kórháznak, akkor nem válik ki szervesen a járóbeteg ellátás, ami a szakrendelések jelenti. A fekvőbeteg részlegről gyakran tolnak át betegeket szakrendelésre. Ahol viszont nincs fekvőbeteg részleg, ott más a helyzet, az valóban SzTk.
nov. 6. 14:47
8/11 anonim válasza:
Ez nem xsak az utóbbi időben van, konkrétan soha nem veszik fel. Kicseng, de nem veszi fel senki...
Évek óta online foglalok időpontot. Csak tudnám, hogy a sok idős ember hogy jut be.
Nemrég volt egy köröm épp odabent, hát nem szakadnak bele a munkába, ahogy elnézem őket. Biztos vannak húzósabb helyek, pl a sürgi, de 90%-a csak lébecolt, telefont nyomkodott.
nov. 6. 15:09
9/11 anonim válasza:
#8 Nekem online foglalni időpontot is nagyon nehezen ment. Az orvos ugyanis egy nap nagyon keveset rendelt, és volt hogy több hónapra előre sem találtam szabad időpontot. Nagyon sokszor nézegettem, és jártam fel megnézni, hátha lesz egy szabad időpont. De a szerencsének köszönhetően valaki lemondta,és én gyorsan lefoglaltam azt az időpontot. Szóval egyes helyeken online is nehéz megoldani, már ha van ilyen rendszerük. ( Nagyon sok helyen nincs)
nov. 6. 15:18
10/11 anonim válasza:
Nem tudtad, hogy a telefon teljesen le van halkítva mindig és biztonság kedvéért még így is a pincében van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!