Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kórházakban ilyenkor mennyire...

Kórházakban ilyenkor mennyire fűtenek? Mennyire van hideg/meleg?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta nem voltam kórházban, szülni meg mind a kétszer melegben szültem nyáron, így fogalmam sincs, ilyenkor milyen idő van bent... Rövid ujjúval készüljek vagy vastag pulcsival?

Felnőtt klinika, de a kórterem, ahol leszünk, gyerekeknek van kialakítva. Kislányommal leszünk bent 1 hetet.

nov. 3. 09:51
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Javaslom, hogy készülj a legrosszabbra. Vetkőzni még mindig tudsz, de a legmelegebb hálózsákod is legyen veled.
nov. 3. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

A kórházi osztályokon eddigi tapasztalataim alapján szokott lenni fűtés. Az osztályok közötti folyosók szoktak hidegek lenni (ha lemész kávézni akkor tutira kellesz kabát).

Nyíregyházi kórház

nov. 3. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Ilyenkor az átmeneti időszakban a kitakart lázas betegek fűtik be.
nov. 3. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Rkonom most pénteken feküdt bent egy napot, teljesen „megfagyott” ő is, és a férje is. A férje szeretett volna bevinni hősugárzót, de nem engedték.
nov. 3. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

Igaz nem kórház, de egyik barátom mentős aztán az állomáson ahol várnak a riasztásra 24 órás szolgálatuk alatt nincs fűtés, mert tönkrement valami és nincs fedezet megszerelni.

Egy kézi hősugárzót szoktak bekapcsolni, de éjszaka lehetetlen pihenni, mert ha megy a hősugárzó akkor a fejük fájdul úgy zúg, ha meg kikapcsolják oda ragadnak a radiátorhoz olyan hideg van.

nov. 3. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Be kell vinni meleg párnákat, ahogy látom, meleg zoknikat.
nov. 6. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:
5.: Üdv Orbanisztánban!
nov. 6. 21:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Túl vagyunk a kórházi tartózkodáson. Annyira meleg volt bent, főleg éjjel, hogy konkértan sajnáltam, hogy nem vittem rövid gatyát :D Sok meleg pulcsit meg takarót is vittem. Nem kellett
nov. 8. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, két opció van, pont mint a vonatokon: jégverem vagy pokol.
nov. 11. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!