Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Különböző orvosok látják a...

Különböző orvosok látják a másik által, a felhőbe felírt gyógyszereket? Ha igen, akkor csak azt, amit még nem váltottam ki vagy azt is, amit mondjuk 2 évvel ezelőtt kiváltottam?

Figyelt kérdés

Például ha felír egy bőrgyógyász valamit, akkor utána azt a háziorvos (vagy bármely másik orvos) látja, hogy felírtak?

Visszamenőleg is látják (amit már kiváltottam)? Látják ki írta fel?

Ha valamit magánrendelésen írnak fel, akkor az ugyanabba a rendszerbe megy, ahova az államiban?

Gondolom a gyógyszertárban a gyógyszerész mindent lát, de neki kell is, amióta nem papíralapú a gyógyszerfelírás. Vagy létezik még papíralapon is?

A felhőben a kezelések is látszanak - például ha volt egy gyomortükrözésem 2 éve? És azt is látja az összes orvos?

Köszönöm, ha egy orvos vagy más egészségügyben dolgozó személy válaszol.

nov. 10. 20:17
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Nézem az ENKK-t (11-es, 13-as orvos írta). Itt én is rá tudok keresni egy orvosra, regisztrálni sem kell. Ennél már csak az lenne jobb, ha egy igazolványfénykép is lenne róla, hogy felismerjem.

Nézem az EESZT-t is (szintén 11-es, 13-as írta). Ide az ügyfélkapus felhasználómmal be tudok lépni és látok adatokat.

Az ellátások/Egészségügyi és betegdokumentumok fül alatt látom amikor kórházba kerültem valamivel. Magánt, háziorvost, fogorvost nem látok ott.

Az eReceptek fül alatt egy végdátumot beállítva, csak max az 1 évvel azelőtti idősávra tudok keresni.

Ezt ti (mármint orvosok) is ilyen felületen látjátok?

Kicsit fura a felület. Ezen nem tudom elképzelni, hogy van az orvosoknak ideje/kedve keresgélni, csak mert kíváncsiak.

Vagy nektek (orvosoknak) teljesen más a felület, amin ezeket nézitek?

Van róla egy mintavideó valahol?

nov. 19. 23:48
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi más felületen látjuk. A háziorvosi program (nekem Netdoktor) kéri le. Alapvetően elég egyszerű. Beállítom hogy mikortól mikorig akarom látni és a program rákeres és letölti az adott dokumentumokat. Az egyetlen kellemetlen dolog hogy maximum egy évet tud lekérni de az tetszőleges tehát pl. 2019.05.23-tól 2020.05.23-ig.
nov. 20. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!