Különböző orvosok látják a másik által, a felhőbe felírt gyógyszereket? Ha igen, akkor csak azt, amit még nem váltottam ki vagy azt is, amit mondjuk 2 évvel ezelőtt kiváltottam?
Például ha felír egy bőrgyógyász valamit, akkor utána azt a háziorvos (vagy bármely másik orvos) látja, hogy felírtak?
Visszamenőleg is látják (amit már kiváltottam)? Látják ki írta fel?
Ha valamit magánrendelésen írnak fel, akkor az ugyanabba a rendszerbe megy, ahova az államiban?
Gondolom a gyógyszertárban a gyógyszerész mindent lát, de neki kell is, amióta nem papíralapú a gyógyszerfelírás. Vagy létezik még papíralapon is?
A felhőben a kezelések is látszanak - például ha volt egy gyomortükrözésem 2 éve? És azt is látja az összes orvos?
Köszönöm, ha egy orvos vagy más egészségügyben dolgozó személy válaszol.
vagy csak ügyesen át tud baszni:D egy régi klasszikust idéznék:
"Elmegyek az orvoshoz, mert meg kell élnie valamiből. Kiváltom a gyógyszert, mert a patikusnak is meg kell élnie. A gyógyszert a csatornába öntöm, mert én is élni akarok."
"Orvosok gyógyszereket rendelnek, melyekről csak nagyon keveset tudnak, betegeiknek, akikről még kevesebbet tudnak, olyan betegségekre, melyekről semmit sem tudnak."
Voltaire
Köszönöm a választ - elsősorban az 5-ösnek.
Úgy értelmezem, hogy bármeddig visszamenőleg látják, a kiváltott és a nem kiváltott gyógyszereket is, illetve a nevét az orvosnak, aki felírta.
Az orvosról - aki felírt korábban egy gyógyszert - látni a nevén kívül mást? Pl., hogy milyen szakorvos, magán vagy állami rendelésen írta fel?
A kezeléseket is látni (pl., hogy volt valaki 2évvel ezelőtt egy gyomortükrözésen)?
Mi egyéb info látható még a rendszerben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!