Mennyire normális dolog hogy most már bárányhimlő ellen is oltanak kötelezően?
Figyelt kérdés
Nekem ez egyáltalán nem tetszik sőt,azért lassan az élet ellen is oltani fognak???
Nem vagyok oltásellenes de ez már borzalmas!!!!
szept. 30. 16:23
21/21 anonim válasza:
#20 nekem is maradtak meg az arcomon hegek, hiába telt el már 20 év azóta. És még csak nem is vakartam el anno, egyszerűen olyan nagyok voltak a hólyagok hogy hegesen gyógyultak. Nyilván együtt tud vele élni az ember, de azért jobb lenne ha nem lenne. És vannak emlékeim róla hogy mennyire szenvedtem tőle, hogy mennyire viszketett mindenhol, hogy nem mehettem ki a napra, hogy játszottam és a babammat valahogy beleütöttem az egyik holyagba ami kifakadt, egy másikat a biciklim pedaljaval szakítottam le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!