Mennyire normális dolog hogy most már bárányhimlő ellen is oltanak kötelezően?
Nekem ez egyáltalán nem tetszik sőt,azért lassan az élet ellen is oltani fognak???
Nem vagyok oltásellenes de ez már borzalmas!!!!
Te eddig hol eltel, szatyorban ?
Legalabb 10 eve oltanak ellene Mo.-n kotelezoen.
Szerintem semmi értelme. Ha a betegségen esik àt valaki, az èletreszóló védelmet biztosít, míg az oltàs nem. Pont felnőttkorukra lesznek veszèlyben az emberek. A barànyhimlő kisgyerekeken pár nap alatt átmegy, felnőttekre veszélyes.
De én nyíltan oltásellenes vagyok, ezèrt sem élünk Magyarországon.
Most fekszem itthon övsömörrel, a fincsi igazi bárányhimlő víruska integrálódott az idegsejtjeimbe, és most egy nehezebb időszakban előtört.
Öt napig voltam olyan rosszul, hogy még életembe soha. Napi öt- hat fájdalomcsillapítón éltem. Máskor évek alatt se szedek be ennyit.
Miért nem szóltál 17.24 rájuk, hogy én élethosszig védett vagyok?
Annyira bírom mikor valaki azért ellenzi az oltast mert nem tudja mi van benne és jaj tuti ki akarnak nyírni minket. De ugyanezek az emberek tuti hogy kapkodják be a fájdalomcsillapítót vagy valamilyen étrendkiegészítőt, fogamzásgátlót, ken valamit a pofájára a ráncok ellen, esetleg energiitalt vagy chipset zabál, finomitott cukrot műtrágyás, rovarirtos zöldséget, gyümölcsöt műanyag edenyekbol stb.
És ezek nem zavarják, de az ótás az tuti rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!