Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az orvos megtehet ilyent...

Az orvos megtehet ilyent beteggel?

Figyelt kérdés
Egésznap nagyon fájt a hasam és lázam volt. Anyu be hozott a kórházba, de itt az orvos nagyon bunkó. Nyomkodni akarta a már így is fájó hasam és nem engedtem erre azt mondja nekem hogyha nem viselkedek és nem működök eggyütt oda köt az ágyhoz ha az kell hogy meg tudjon vizsgálni, merthogy kiskorú vagyok és anyum mindenbe beleeggyezett. Ez neki nem tilos.
2023. szept. 29. 03:20
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Ilyet megtehet vagy csak ilyesztget
2023. szept. 29. 03:21
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Vakbélgyanúval muszáj kitapintania, hogy valóban vakbélgyuszi, vagy csak a fing szorult beléd.

Jobban jársz, ha engeded, nem csak, hogy megvizsgáljon, de, ha szükséges, akkor meg is műtsön. Kivéve, ha meg akarsz halni, akkor viszont mássz haza az ágyadba és halj meg otthon, ne rontsd a bunkóságoddal a kórház halálozási statisztikáját.

2023. szept. 29. 05:17
 3/26 anonim ***** válasza:
Remelem, a vakbelgyulladasod nem perforalodott es azota mar tul vagy a muteten, es jobban vagy.
2023. szept. 29. 05:43
 4/26 anonim ***** válasza:
66%
Rosszaság elleni oltást is adhatnak be, én szülőként támogatom!
2023. szept. 29. 07:01
 5/26 anonim ***** válasza:
Bemégy a kórházba, de nem engeded,megvizsgáljanak? Hány éves vagy? 3?
2023. szept. 29. 08:12
 6/26 anonim ***** válasza:
De most basszus, ezért a kórházba kár bemenni. Sőt nem csak, hogy nyomkodni akarta, hanem majd lehet ultrahangot is csináltatott volna, sajnos ez van, ezt hagyni kell. Egyébként meg nem fogja direkt úgy nyomkodni, hogy beszarjál.
2023. szept. 29. 08:59
 7/26 anonim ***** válasza:
"oda köt az ágyhoz ha az kell hogy meg tudjon vizsgálni" - "anyum mindenbe beléegyezett" - Ha 18 év alatti vagy abban az esetben: IGEN meg teheti!
2023. szept. 29. 12:00
 8/26 anonim ***** válasza:
Mi történt végül veled az éjszaka, és a délelőtt a kórházban? Jobban vagy már?
2023. szept. 29. 12:02
 9/26 A kérdező kommentje:

6

Nem én akartam bejönni.

7

16 vagyok

2023. szept. 29. 15:52
 10/26 A kérdező kommentje:

8

Be jött egy nővér, meg anyu és lefogtak. Az orvos meg egy bunkó paraszt úgy belém nyomta a kezét hogy azt hittem ki jön a másik felén.

2023. szept. 29. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!