Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Megtehetem azt, hogy kilépek...

Üzleti Kisokos kérdése:

Megtehetem azt, hogy kilépek a pszichiáterből?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék többet járni a kórházban található pszichiáterhez. Ezért kérdezem, hogy megtehetem-e azt, hogy kilépjek a pszichiáterből, és ha igen, akkor hogyan fogalmazzam ezt meg az orvosomnak?

2022. nov. 11. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Mennyire léptél bele? Nyolc napon belül vagy azon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett?
2022. nov. 11. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A pszichiáter egy orvos, belőle nem tudsz kilépni. Ha a kérdés az, hogy válthatsz e orvost, vagy az, hogy abba hagyhatod e a kezelést, akkor a válasz igen -kiveve ha gondnokság alatt vagy, esetleg kényszer gyógykezelésen vagy
2022. nov. 11. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát az erősen függ attól, hogy mi a bajod. Ha kezelés nélkül ön- vagy közveszélyes lennél, akkor nem, bár a kényszergyógykezelést bíróság mondja ki, de a te érdeked. Egyéb esetekben is a te érdeked a kezelés fenntartása. Ha nem vagy megelégedve az orvossal, keress másikat. Konkrétan mi a betegséged és mi a kifogásod a kezelésed ellen?
2022. nov. 11. 19:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Megteheted, ha nem állsz kényszer gyógykezelés, vagy gondnokság, gyámság alatt, de csak saját felelősségedre. Ezért jól gondold át , ha pl gyógyszereket szedsz és hirtelen abbahagyod, abból komoly gondok is lehetnek, mert bizonyos gyógyszereket csak ők tudnak felírni, ha újra visszatérnének a betegséged tünetei, vagy nem tudnál leszokni a gyógyszerekről. Ezért is gondold át jól.
2022. nov. 11. 19:24
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Beleálltál?
2022. nov. 11. 19:44
 6/10 A kérdező kommentje:

1. Természetesen nem szenvedek semmilyen daganat betegségben.

4. Köszi a kielégítő válaszod.

5. Már mióta

Meg úgy mindenkinek. 18 vagyok, szóval még suliba járok...

2022. nov. 12. 20:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Daganat? Az hogy jön ide? Mi miatt jársz? És mért akarsz kiszállni belőle?
2022. nov. 12. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Most kezdem nem érteni....
2022. nov. 12. 21:23
 9/10 A kérdező kommentje:
A "daganat" szót csak metaforaként használtam. Vagyis arra utalva, hogy nincsen semmi komolyabb bajom az autizmusom kívül.
2022. nov. 13. 15:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy így elnézlek, ne lépjél ki a pszichiáterből! Nélküle még rosszabb lenne!
2022. nov. 13. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!