Pszichiáter kérhet laborvizsgálatot,vérvételt?
Már régóta járok pszihiáterhez,többnél is voltam már több gyógyszert is kipróbáltam már és semmi javulás.
Mivel a családban van pajzsmirigy és vese(elégtelenség) beteg arra gondoltam rá kérdezek hogy nem kellene-e csinálni egy nagy,teljes hormon vérképet,ő adhat beutalót konkrétan vérvételre?vagy ad beutalót endokrinológushoz vagy urológushoz,nefrológushoz?persze tudom őt kellene megkérdeznem,de előtte szeretnék kicsit tájékozódni.
A főkérdésre: kérhet, de nem mindegy hol vagy (ha érted...).
Másik: egy átlag pszichiáter ezt hülyeségnek fogja titulálni és csak az idejét rabolod vele, plusz azt olvassa ki az egészből, hogy a gyógyszerelésedből akarsz kifarolni ""nem létező mellékhatásokra"" hivatkozva. Sőt, lehet ez egy új tünet lessz a "pipáljuk még ki ezt is listáján".
Én erősen elgondolkodnék azon, hogy ezt a kérdést egyáltalán megemlítsem-e neki, és előbb mennék el máshova pénzért, és ha valóban baj van, akkor meglobogtatni előtte a papírokat. De talán még azzal is előrébb vagy, ha a körzetiddel konzultálsz erről. Hátha őt jobban érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!