Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Pszichiáter kérhet laborvizsgá...

Pszichiáter kérhet laborvizsgálatot,vérvételt?

Figyelt kérdés

Már régóta járok pszihiáterhez,többnél is voltam már több gyógyszert is kipróbáltam már és semmi javulás.

Mivel a családban van pajzsmirigy és vese(elégtelenség) beteg arra gondoltam rá kérdezek hogy nem kellene-e csinálni egy nagy,teljes hormon vérképet,ő adhat beutalót konkrétan vérvételre?vagy ad beutalót endokrinológushoz vagy urológushoz,nefrológushoz?persze tudom őt kellene megkérdeznem,de előtte szeretnék kicsit tájékozódni.

2022. aug. 12. 17:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A főkérdésre: kérhet, de nem mindegy hol vagy (ha érted...).

Másik: egy átlag pszichiáter ezt hülyeségnek fogja titulálni és csak az idejét rabolod vele, plusz azt olvassa ki az egészből, hogy a gyógyszerelésedből akarsz kifarolni ""nem létező mellékhatásokra"" hivatkozva. Sőt, lehet ez egy új tünet lessz a "pipáljuk még ki ezt is listáján".

Én erősen elgondolkodnék azon, hogy ezt a kérdést egyáltalán megemlítsem-e neki, és előbb mennék el máshova pénzért, és ha valóban baj van, akkor meglobogtatni előtte a papírokat. De talán még azzal is előrébb vagy, ha a körzetiddel konzultálsz erről. Hátha őt jobban érdekli.

2022. aug. 12. 17:08
 2/2 A kérdező kommentje:
értem és teljesen igazad van,lehet az lesz a legtisztább ha elmegyek oda ahol szüleimnél diagnosztizálták pajzsmirigy és vese betegségeiket.Köszönöm a válaszod.
2022. aug. 12. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!