Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Meleg vagyok és kasztráltatni...

Meleg vagyok és kasztráltatni szeretném magam. Megtehetem, kérhetek ilyen műtéti beavatkozást Magyarországon? Kitől?

Figyelt kérdés

"A nemi ösztön kialszik vagy csak nyomaiban marad meg (nekem ez lenne a lényeg), és ezzel együtt a nemzési, valamint sokszor a közösülési képesség is elvész. A gyermekes hang nem változik át érces, mélyebb férfihangra, a szakáll kifejletlen marad."

Forrás:

[link]

Ez azt jelentené, hogy nem érzek többé majd testi vonzalmat senki iránt? Az érzelmek is teljesen eltűnnek? A családtagokat, barátokat azért tudni fogom még szeretni, vagy robottá változnék érzelmileg?

Ha a háziorvosomhoz felmegyek ezzel a kérdéssel/kéréssel nem tudom, hogy mit reagálna rá.

Remélem nem lesz sok gyűlölködő válasz a kérdés alatt. Köszönöm.

2022. nov. 20. 19:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
A weboldalra csak 16. életévüket betöltött személyek regisztrálhatnak.
2022. nov. 20. 19:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A kasztrálástól még meleg maradsz, és az érzelmeid is megmaradnak. Lényegében semmi nem változik, csak a nemzőképességged tűnik el, amit egyébként sem szeretnél használni.

Inkább pszichológust keress!

2022. nov. 20. 19:58
 3/16 A kérdező kommentje:

#1 Ok.

Egy 16 éves már nagyjából felvilágosítást kapott szex témában, szóval tudtommal nem tilos kiírni egy ilyen jellegű kérdést.

Most linkeljek neked egy fotót a személyi igazolványomról, hogy 30 -hoz már közel járok, egy anonim oldalon? Ok.

2022. nov. 20. 19:59
 4/16 A kérdező kommentje:
#2 ok. Köszönöm a válaszod/véleményemed.
2022. nov. 20. 20:01
 5/16 A kérdező kommentje:
*véleményed
2022. nov. 20. 20:01
 6/16 anonim ***** válasza:
Amit idéztél, az előtt ott van, hogy akkor érvényes, amennyiben a kasztrálást gyermek- vagy fiatalkorban végzik. Ha közel vagy a 30-hoz, akkor az rád nem vonatkozik.
2022. nov. 20. 20:02
 7/16 A kérdező kommentje:

"A humán orvoslásban csak megfelelő indikációk alapján fogadható el a férfi ivarmirigyek (gonádok) részleges vagy teljes eltávolítása, és a megfelelő hormonpótlás ilyenkor is elengedhetetlen, sőt az eltávolított heréket pótló plasztikai implantátumokra is szükség lehet pszichológiai okokból."

#3!

Biztos vagy ebben? Szerintem felnőtteken is elvégezik, pl. a hererákosoknál.

2022. nov. 20. 20:06
 8/16 anonim ***** válasza:
A dolog nem ilyen egyszerű, a kasztrálás nem oldja meg a problémádat, ami feltehetően inkább egy nem átalakításként fogható fel. Ilyen esetben folyamatos hormonpótlással lehet a megfelelő testi változásokat fenntartani és egyben az érzelmi életet is normalizálni.
2022. nov. 20. 20:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Most linkeljek neked egy fotót a személyi igazolványomról, hogy 30 -hoz már közel járok, egy anonim oldalon? Ok."

. Szóval nem esett le, igaz?

Az első válaszoló azért tette azt a megjegyzést, mert az általad idézett szöveg azt az esetet írja le, ha valakit gyerekkorában kasztrálnak.

Ebből jogosan feltételezte, hogy Te is gyerek vagy még.

A másik opció persze, hogy felületesen olvastad a szöveget.

Akárhogy is, nem értem, a kasztrálástól milyen megoldást vársz. Meleg vagy, nincs semmi baj veled, nem kell meggyógyítani.

2022. nov. 20. 20:08
 10/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem felnőtteken is elvégezik, pl. a hererákosoknál."

. Ami ugye "megfelelő indikáció"...

2022. nov. 20. 20:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!