Meleg vagyok és kasztráltatni szeretném magam. Megtehetem, kérhetek ilyen műtéti beavatkozást Magyarországon? Kitől?
"A nemi ösztön kialszik vagy csak nyomaiban marad meg (nekem ez lenne a lényeg), és ezzel együtt a nemzési, valamint sokszor a közösülési képesség is elvész. A gyermekes hang nem változik át érces, mélyebb férfihangra, a szakáll kifejletlen marad."
Forrás:
Ez azt jelentené, hogy nem érzek többé majd testi vonzalmat senki iránt? Az érzelmek is teljesen eltűnnek? A családtagokat, barátokat azért tudni fogom még szeretni, vagy robottá változnék érzelmileg?
Ha a háziorvosomhoz felmegyek ezzel a kérdéssel/kéréssel nem tudom, hogy mit reagálna rá.
Remélem nem lesz sok gyűlölködő válasz a kérdés alatt. Köszönöm.
Remélem hererákos leszek.🙏
Mindegy, rákérdezek egy orvosnál, laikusok biztos választ nem tudnak adni erre a kérdésre.
(A méreginjekció egészséges embernél nem csak nálunk, minden országban tiltott.)
"Mindegy, rákérdezek egy orvosnál"
. Na, az első okos gondolat, mert talán segít bekerülni a pszichiátriára.
#12!
Pszichiátriára a homofób embereket küld el, Magyarországon szerintem minimum a lakosság fele homofób, köztük én is, a családom is, és az összes "barátom", rokonom.
Küldj el 5 millió embert pszichiátriára!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Jaj, de szánalmas vagy...
Az önutálat, az önártalom veszélye miatt kell pszichiátriára menned, nem a homoszexualitásod miatt, amiről világosan elmondtam, hogy csak Te éled meg problémának.
Na, de ha már itt vagyunk: ha a probléma a homofóbokkal van, Te miért magadban akarsz kárt tenni?
Nem kell szánalom, se együttérzés, de azért köszi.
A szánalomnál még egy homofób válasz is jobb lett volna, most én sajnállak téged, mert szánod a homofób homokozót
Ja, nem. 😋
#14 szóval kapd be a 🍆!
A kérdést jelen pillanattól számolva töröltem a kérdéseim közül. Köszönöm szépen!
Szép estét kívánok mindegykinek! 🤟
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!