Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Meleg vagyok és kasztráltatni...

Meleg vagyok és kasztráltatni szeretném magam. Megtehetem, kérhetek ilyen műtéti beavatkozást Magyarországon? Kitől?

Figyelt kérdés

"A nemi ösztön kialszik vagy csak nyomaiban marad meg (nekem ez lenne a lényeg), és ezzel együtt a nemzési, valamint sokszor a közösülési képesség is elvész. A gyermekes hang nem változik át érces, mélyebb férfihangra, a szakáll kifejletlen marad."

Forrás:

[link]

Ez azt jelentené, hogy nem érzek többé majd testi vonzalmat senki iránt? Az érzelmek is teljesen eltűnnek? A családtagokat, barátokat azért tudni fogom még szeretni, vagy robottá változnék érzelmileg?

Ha a háziorvosomhoz felmegyek ezzel a kérdéssel/kéréssel nem tudom, hogy mit reagálna rá.

Remélem nem lesz sok gyűlölködő válasz a kérdés alatt. Köszönöm.

2022. nov. 20. 19:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Remélem hererákos leszek.🙏

Mindegy, rákérdezek egy orvosnál, laikusok biztos választ nem tudnak adni erre a kérdésre.

(A méreginjekció egészséges embernél nem csak nálunk, minden országban tiltott.)

2022. nov. 20. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Mindegy, rákérdezek egy orvosnál"

. Na, az első okos gondolat, mert talán segít bekerülni a pszichiátriára.

2022. nov. 20. 20:19
 13/16 A kérdező kommentje:

#12!

Pszichiátriára a homofób embereket küld el, Magyarországon szerintem minimum a lakosság fele homofób, köztük én is, a családom is, és az összes "barátom", rokonom.

Küldj el 5 millió embert pszichiátriára!

Köszönöm szépen a válaszokat!

2022. nov. 20. 20:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, de szánalmas vagy...

Az önutálat, az önártalom veszélye miatt kell pszichiátriára menned, nem a homoszexualitásod miatt, amiről világosan elmondtam, hogy csak Te éled meg problémának.

Na, de ha már itt vagyunk: ha a probléma a homofóbokkal van, Te miért magadban akarsz kárt tenni?

2022. nov. 20. 20:30
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem kell szánalom, se együttérzés, de azért köszi.

A szánalomnál még egy homofób válasz is jobb lett volna, most én sajnállak téged, mert szánod a homofób homokozót

Ja, nem. 😋

#14 szóval kapd be a 🍆!

[link]

A kérdést jelen pillanattól számolva töröltem a kérdéseim közül. Köszönöm szépen!

Szép estét kívánok mindegykinek! 🤟

2022. nov. 20. 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálad elmentek otthonról...
2022. nov. 20. 22:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!