Hogy éltétek meg az MR vizsgálatot?
23 éves lány vagyok. Kedden az orvosom kiírt egy MR vizsgálatra mert hirtelen szédülések és fejfájás jön rám.Kérdezte hogy akarok e bódítást a vizsgálat előtt amire nemmel válaszoltam viszont meggondoltam magam. A papíron amit kaptam az van hogy nem kérek de 23.án mikor megyek mondhatom azt hogy mégis kérek? Vagy hívjam fel a neurológusomat hogy írjuk át a papíron?
Igazából az a helyzet hogy sohasem voltam ilyen vizsgálaton és az orvosnak pedig csak így odabiccentve mondtam hogy nem kérek bódítást de a képeket amit néztem rájöttem hogy én nem fogom tudni ezt kibírni az nélkül.
Egyáltalán mennyi ideig tart ez a vizsgálat? Nekem azt mondták hogy minimum fél óra. Koponya MR-re írtak ki.
Kérlek ha hülyeséget írtam ne hurrogjatok le, ígyis már nagyon félek...
nálunk adtak fülhallgatót, szóval nagyon tompán hallottam.
elég szűk volt, az zavart
de rohadt fáradt voltam szóval nem volt olyan vészes, becsuktam a szemem és próbáltam aludni :)
Azért a frontin durva lenne xD
Csukd be a szemed. 1-2 perc után szerintem belejössz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!