Fiúk, iskolaorvosi vizsgálaton ti hogy éltétek meg a vetkőzést és az alaposabb vizsgálatokat a többiek előtt?
Arra lennék kíváncsi, hogy ti hogy viseltétek amikor a nemi szerveket is vizsgálták?
Hányan voltatok bent egyszerre?
Tudtátok előtte, hogy aznap alaposabb szűrés lesz?
Nálatok mi volt vizsgálatok menete, sorrendje?
Beszéltetek utána erről?
Nálunk hamarosan lesz és kíváncsi vagyok máshol mi a szokás.
Sose volt olyan, hogy egymás előtt kell vetkőzni, orvosnál nem is lesz
De nem kell szégyenlősködni amúgy olyan helyen se, ahol van
20f
Bár, nem írtad, hogy hány éves vagy, de nézzük.
Butaság lenne azt mondani, hogy a fiú diákok többsége ne parázna rá valamennyire erre. Mikor én voltam ebben a korban, természetes, hogy picit mi is meg voltunk illetődve tőle.
Egyszerre csak egy gyerek van benn, és igen, tudtuk, hogy lesz ilyen vizsgálat, és érdemben nem beszéltük ki, mert mindenki tudta, mi volt. Nem volt beszédtéma.
Nem kell annyira rástresszelni a dologra. Ahogy fentebb is írták, a te érdekedet szolgálja a dolog. Az orvosnak pedig az is csak egy szerv. Mire felhúzod a gatyát, már el is felejti mit látott.
Don't panic! Néhány másodperc az egész, és tényleg a te érdekedben történik. :)
6 os,azért nem írta a korát,mert nem irhatja talán ki.
Olvasd el a szabályzatot,aztán többet te sem kérdezel ilyet.
Minket sosem vizsgáltak meg meztelenül...
Iskolafogászatra jártunk rendszeresen, de annak sem volt értelme.
Volt vérnyomásmérés is, mondjuk arra ráparáztam, és fel is húztam magam rendesen.
Kb. egy 10-essel magasabb a vérnyomásom, mint az átlagnak, egyszerűen így stabil.
Mértek egy 140-es vérnyomást, és már kb szinte rögtön elkezdtek bactatni, hogy ez mennyire szörnyű, vizsgáltassam, meg fogok halni stb...
A végére 160-170 lett a vérnyomásom (éreztem, nagyon fájt a fejem a végén), annyira felhúztak.
Bocsánat, nem 140-et mértek, hanem 130 körül.
A lényegen nem változtat...
Az egész család ilyen, valószínű genetikai adottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!