Iskolaorvosi vizsgálat lesz holnap nálunk. Idén tényleg megnézik a péniszünket is?
Én 20 éves vagyok, de nekem az iskola orvos sosem nézte meg sem a péniszem, sem a heréimet.
Amúgy nyugi, ha esetleg megnézi akkor az csak neked kellemetlen, és legalább ha van valami gondod akkor kiderül, ne aggódj!
Amúgy én nekem kellet menni urológushoz, 2 orvosnak is mutogatnom kellet magam, túl lehet élni.
Előfordulhat hogy megnézik,de nem biztos,sok helyen nem nézik meg,eltekintenek tőle.De nem kötelező maga a vizsgálat,tehát ha te nem akarod erőszakkal senki se fogja megnézni,de akár választott orvossal,akar saját gyerek orvosoddal vagy aki szimpi doki megvizsgáltathatod magad,sőt minden vizsgálatot elvégeztethetsz választott orvossal aki igazolja hogy elvégezte a vizsgálatokat.Van hogy csak szívatják egymást a suliba és semmi se lesz.
Nálunk csak egyszer volt rá proba középiskola első osztályában fitymaszükületi vizsgálatra,de iskola szinten senki nem vett részt rajta.Többet nem próbálkoztak be.
De kb úgy van hogy boxerra vetkőzve elvégzik az alapvizsgálatokat először(magasság,súly,lúdtalp,gerinc stb)lehetőleg egyenként és utána szólnak hogy a boxert húzd le,fitymád húzd hátra,esetleg a heréid az orvos megnyomkodja
Az már rajtad áll hogy ennek eleget teszek el.Senki nem fog erre rákényszeríteni.
Megértelek hogy kicsit izgulsz,(felnőtt férfiak idegesen mennek urológiára és nagyon kevesen is mennek,holott 90% hogy férfi lesz az orvos,aki előtt kevésbé ciki elővenni megmutatni),senki se szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!