Ha a vizsgálattal kapcsolatban panaszom merül fel kérhetem, hogy ott helyben készítsenek jegyzőkönyvet róla?
Figyelt kérdés
Ha leakarnak rázni milyen jogszabályra hivatkozhatok?2022. okt. 1. 15:47
31/33 anonim válasza:
Ha ez ilyen könnyen menne akkor meggazdagodtam volna már a rokonaim és családtagjaim műhibáin... Nem adnak semmilyen kárpótlást. Papámnak érfestéskor elb@sztak valamit és aztán nem azt a lábát amputálták amelyik elfeketedett hanem a másikat. Oké, feljelentettük pár éve, de nem lett eredménye. Ugyanott halt meg, elvizesedett és mikor vízhajtót adtak neki, nem kapott infúziót. Egy hétig bírta így, a levest forrón vitték és nem várták meg amíg megissza így kiszáradásban meghalt. Engem félrekezeltek, majdnem ottmaradtam (másik kórház), műtöttek nőgyógyászati gondokkal és szóltam előtte hogy van egy alulfertőzésem, fertőtlenítsenek rendesen. Ez nem történt meg, egy hónap vérzés után épphogy meg lehetett menteni, pereskedni nem tudtam mert mindig íratnak beleegyező papírt amire tudnak hivatkozni. Így sérthetetlenek. A magyar orvoslás alapjaiban véve is egy rakás sz@r. Németországban tb alapon olyan gyönyörűen műtötték a bokámat hogy mai napig nem érezni hogy baj volt vele, illetve nem is látni heget, kedvesek voltak és az étel is finom volt. Itt nem kaptam kaját, pedig két napig feküdtem bent, konkrétan azért is úgy néztek mint a véres rongyra hogy kérdeztem valamit és egy sima rutinműtét után is csúnya heget hagytak. A szülészeten a vécéket nem lehetett lehúzni, ahol a legnagyobb higiéniának kellene lennie, ott konkrétan az egész szint bűzlött a szartól és húgytól. És ez csak a jéghegy csúcsa. Szerintetek ilyen körülményeknél lenne bármilyen eredménye annak ha valaki panaszt tesz? Próbáltam és nincs...
32/33 A kérdező kommentje:
#31 Szerintem az a legnagyobb gond, hogy nincsenek független szervek itt Magyarországon. Jól példázza ezt az is, hogy pl. ugyanaz az intézet vizsgálja ki a panaszos esetet, amelyik a mulasztást elkövette... Ez abszolút nonszensz és nem európai országhoz méltó eljárás.
2022. okt. 4. 16:04
33/33 anonim válasza:
Az egész ország egy vicc. Nem lépünk be az Unió által létrehozott és amibe mindenki belépett szervezetbe, inkább csinálunk sajátot csak hogy ne tudják meg hova megy az uniós pénz, orbán meg a csatlósai lopnak csalnak, ahol csak lehet, de ezt ők vizsgálják ha jönne a külsős panasz xD.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!