Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kértem időpontot egy bőrgyógyá...

Kértem időpontot egy bőrgyógyász magándokihoz, szeretném levetetni az arcomon lévő kiálló anyajegyet. Magát a vizsgálatot már előre kifizettem utalva. Van olyan, hogy akár már a vizsgálatkor leveszi? Vagy mindenképpen kapok hozzá új időpontot?

Figyelt kérdés
Egyelőre még azt sem tudom, hogy lehet-e lézerrel, vagy ki kell vágni. Nyilván ezt majd ő megmondja. Ja és ha kifejezetten ezzel megyek, akkor is megvizsgálja az összes anyajegyemet? Régről van egy ilyen "élményem". Mentem egy arcon lévő problémával és mire észbekaptam, ott álltam előtte egy szál fehérneműben, mert mindenhol is meg akart vizsgálni.

ma 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, hogy mást is megvizsgáljon, akkor ezt közlöd és nem fogja.
ma 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem rögtön leszedi.

Amúgy valószínű megnézné az anyajegyeidet - én pl örülnék is neki, ha nem kell újra odamenni, újra fizetni.

ma 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi idő a rendelés és mit kértél. Mert nem biztos, hogy 5 perc a bevatkozás és ha úgy van a rendelés, hogy 10-10 perc van 1-1 betegre akkor nem fogja leszedni csak később, és úgy tervezi az ütemtervét.
ma 13:42
 4/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mire fizettél be? Ha csak anyajegy vizsgálat vagy kontroll, akkor nem szedi le ott.
ma 14:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat. Nagyon másra nem lehet online időpontot foglalni ott. A többi gondolom előzetes megbeszélés alapján megy. Ahogy látom kb. 20 perc van 1 betegre, mert úgy vannak az időpontok.
ma 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én javaslom hogy nézesd meg a többit is ha már ott vagy. Arcról jobb ha nem bőrgyógyász szedi le, hanem sebész, legjobb ha plasztikai sebész. A lézert semmiképpen sem javasolják, modernnek hangzik de nem szép heget hagy és nem tudják szövettanra küldeni a leszedett elváltozást.
ma 14:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Vannak ott sebészek is az Erzsébet Fürdőben, de nyilván hozzájuk sem lehet online foglalni, hanem a bőrgyógyász fog küldeni oda esetleg, ugyanúgy, mint a TB által támogatottnál. Gondolom.
ma 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!