Volt már valakinek hasonló tünete? (Megyek bőrgyógyászhoz, de a rendes rendelésre csak hetek múlva kaptam időpontot, szóval lehet magándoki lesz)
Kezdetben mell között és lefele a has fele jelentek meg barnás foltok a bőrömön, és ilyen furcsa a felszíne, olyan "smirglis". Akkor nem gondoltam semmi rosszra, a nagy melegben sokat kellett rohangálnom a városban, és lehet a ruhám sem szellőzött megfelelően, azt hittem csak emiatt van.
Viszont a napokban megjelent az egyik hónaljam alatt is, inkább a mell külső oldalán, kisebb területen, és ez hámlani is kezdett (a másik foltok még nem tűntek el).
Egy ideje szedek fogamzásgátlót, lehet hogy hormonprobléma miatt van, vagy akár a meleg miatt valami gombás fertőzés (a net szerint, csak furák a leírások....)
Szóval azt szeretné megkérdezni, volt- e valakinek hasonló és mi volt a konklúzió.
Igen, tudom, irány a doki, de a héten még esélytelen a vizsgaidőszak miatt, de kezdek nagyon kibukni.
Köszönöm a segítő válaszokat, kérem mellőzni a beszólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!