Valaki volt mar hasonlo cipoben? Most jovok a haziorvostol es nagyon felek.
Figyelt kérdés
Azzal mentem be, hogy tul gyakran szekelek (napi 3-5, eves utan neha egybol, neha 2-3 ora mulva) es a felso tajekon (koldok felett) faj a hasam. Megtapogatta a hasam azt mondta betapinthato, viszont ott, ahol fajni szokott, tapintasra is fajt...
Azt mondta probaljak dietat es szentablettat es elkuldott hasi ultrahangra es laborra..
NAGYON NAGYON be vagyok rezelve h ez valami rak vagy fekely...
Valaki tudna valaki biztatot mondani? Vagy keszuljek a legrosszabbra?
2018. jún. 5. 15:38
1/7 anonim válasza:
Nem hinném hogy rák. Teljesen más tüneteid lennének. Például veres széklet. Akkor küldenének tükrözésre is. Szerintem inkább epe problémák. Kerüld a húsos eteleket most és nézd meg mi fog történni. Halat ehetsz. Tejes dolgokat kevesebbet, de lehet.
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy étel érzékenység, próbáld ki a gluténmentes diétát!
3/7 anonim válasza:
Haveromnak hasonló van, állandóan zabál és napjában 6x szrik, neki valami vastagbél gyulladása van ami krónikus, gyógyszert szed rá. Diétáznia kéne de ugyanúgy összezabál mindent aztán rohan szrni.
5/7 Andizsuzsi válasza:
Azt mondta probaljak dietat
Azt is mondta, milyet?
6/7 A kérdező kommentje:
Nem, csak ennyit mondott, hogy dieta.
2018. jún. 5. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!