Ha a vizsgálattal kapcsolatban panaszom merül fel kérhetem, hogy ott helyben készítsenek jegyzőkönyvet róla?
Az ügyvédem szerint ez műhiba és mindenképpen le kellett volna dokumentálniuk. Ha a belső iratokban sincsen nyoma, akkor pedig egyértelműen mulasztás történt.
#12 a betegjogi képviselő is a kórház embere. Az ügyvédem szerint nem mérvadó a véleményük. Az esetek 99%-ban az állam érdekeit képviselik, nem a betegét.. Volt már velük dolgom korábban és semmire nem mentem velük érdemben.
Innentől már trollkodásnak tűnik.
Egy ügyvéd óradíja 30-40.000 ft körül van, nem hiszem, hogy egy tűszúrás miatt rendszeresen járnál hozzá. Abból kiindulva, hogy ugy hivatkozol az "ügyvédedre", mint ha facebookon irogatnátok egymásnak az jön le, hogy sosem dolgoztál ügyvéddel.
Oyat meg tuti nem mondott, hogy ez műhiba, mert nem az.
"Oyat meg tuti nem mondott, hogy ez műhiba, mert nem az."
A jogi részével szerintem tisztában van az ügyvéd. Azt mondta, hogy az. Én nem értek hozzá.
A belső iratokban elvileg rögzítve kell, hogy legyen, hogy mellé folyt a kontrasztanyag? Illetve ez a CT képén nem létszik hogy nem volt kontrasztanyagos a felvétel? Ha elviszem külön leleteztetni a CD-t szerintem arról is megállapítható, hogy a kontrasztanyag nem jutott be oda ahova kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!