Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tiszteletem. Èrdeklődni...

Noresz76 kérdése:

Tiszteletem. Èrdeklődni szeretnèk. Leukèmiàs voltam és elèg sok vèrt kaptam. A Ferritin szintem jelenleg 1500. A kezelésen 2024 januártól júniusig tartott. A kezelőorvos azt mondta majd csökken Maszekba csináltattam a Ferritin meghatározást.???

Figyelt kérdés

A Ferritin szintem most decemberben 1500. Volt. Érdeklődnék mit tegyek? Kezeloorvosom szerint csökken idővel.

Októberben ultrahangot csináltattam amire azt mondták a majnal hogy hameangomiàk. És nemrég fogytam is négy öt kilót. Kijovetelemkor 83 kg voltam most már csak 73 kg.

Tudtok valakit ajánlani akit felkeressek? Aki tudna èrdemben segíteni?

Köszönöm a segítséget🙏

#daganat #Vertranzfúzio
febr. 15. 21:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy a kezelőorvosod véleménye a mérvadó. Ha ő nem aggódik, akkor te se tedd, nyilván normális egy ilyen mértékű kezelés után, hogy nem tökéletesek az értékeid.
febr. 16. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!