Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Melyik vagy melyek azok a...

Melyik vagy melyek azok a széklet vizsgálatok amelyből kiderül, hogy milyen emésztési problémával àllok szemben?

Figyelt kérdés
Tüneteim az leginkább az alhasi fájdalom/görcs és hogy a székletem egy jó ideje megváltozott olyan irányban hogy kisebb nagyobb bogyók formájában jön ki csak. Székrekedésem olyan szempontból nincs, hogy napi rendszerességgel járok wczni.

2022. júl. 28. 08:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

#19 nagyon szurkolok, hogy jobban legyél! Majd néha írj, ha sikerült egy-egy lépést tenni :)

Annak nagyon örülök (ha ezt lehet így fogalmazni), hogy pepszint szedsz. A gyomorsav egy csodálatos dolog, megvédi a gyomrunkat a fertőzésektől, ehhez képest a nyugati orvostudomány imádja ezt kinyírni savlekötőkkel, amik lassú gyilkosként működnek. A pepszin biztos, hogy jó lesz!

Nekem a baktériumtörzseknél alapvetően csak addig terjed a tudásom, hogy vannak hisztaminlebontó és hisztamintermelő törzsek, nekem ez azért volt fontos info, mert hisztamin intoleranciám van, így a sok agyonsztárolt protibotikum (pl. L casei) helyett a kevésbé ismertebbeket kellett feltúrnom és főleg külföldi oldalakról rendelni ezeket.

#20 ez sajnos nagyon igaz. A nyugati orvostudomány csak a tüneti kezeléshez ért, ha mélyebbre kell menni, akkor csak pislognak. A bélrendszerről fogalmuk sincs. Pedig már az ókori görögök is tudták, hogy minden betegség ott kezdődik.

júl. 7. 20:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!