Ha a magánorvos nem vállalja a kezelésemet, akkor is ki kell fizetnem a 20000 Ft konzultációs díjat, amit egyébként beleszámítanának a kezelésbe?
Nyilván, valamennyit fizetek az idejéért, amit rám áldozott, de félek, hogy azt mondja, hogy bocs de ezt nem vállalom, esetleg átirányít más orvoshoz, és egy nemleges elutasító válaszért kicsit sokallom a 20000 Ft-os díjat. Főleg, ha 5 perc alatt leépít.
Elutasító válasz esetén mi a protokoll?
1-es: köszönöm. Szomorú vagyok, de sajnos erre tippeltem én is.
2-es: Nem sóherség, már ne is haragudj, de azért bérből élek, és nincs kidobni való pénzem. Kifizetem amit kell, de azért kapjak is valamit a pénzemért, ne csak kényelmes várótermet.
3-as: azért, mert ezzel a problémával futottam néhány kört az sztk-ban, bőrgyógyász kozmetikushoz küldött, kozmetikus bőrgyógyászhoz, a másik bőrgyógyász sebészhez, a sebész plasztikai sebészhez... és itt tartok most.
Gondoltam, elmegyek maszekban, és kifizetem amit kell, de mi van, ha a plasztikai sebész sem vállal, vagy tovább küld, mert ez egy apró kis műtét, és nem hoz annyi pénzt, mint egy cicinagyobbítás, és nem fogja a pénzes műtétei elé helyezni.
Meg hogy annyian elutasítottak már, félek, most is ez lesz, csak most 20ezer ft-ért pattintanak le. És ezért húzom-halasztom a dolgot.
kedvencem volt, amikor mentem egy ismert magánorvoshoz első konzultációra:
15 percet késett (ha te késel neked 5000 Ft állódíjat kell fizetni..), megnézett 5 perc alatt, ő nem tud elvállalni, de egy kollégájának megadja az elérhetőségét, 15.000 Ft lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!