Budapesten, magán bőgyógyászati azon belül STD ellátást nyújtó ügyelet van?
Ma reggelre látom egy komolyabb bakteriális fertőzés eredményét a cerkán. Tegnap is éreztem, de akkor csak bőrpír volt.
Nem akarnék hétfőig várni, hogy antibiotikumot írjanak fel. Mert nyílván még előrehaladottabb lesz a fertőzés. Gondolom hamarabb elkezdeni egy kúrát sokkal jobb.
Ismer valaki olyan magánorvost, magán klinikát ahol hétvégi, vagy ügyeleti rendszerben van nemibeteg vizsgálat és gondozás? Milyen árban, az most mellékes. Köszönöm.
#2:
A közelben lévő Semmelweis kórház ügyeletét néztem a honlapjukon, csak sürgős esetben van ellátás hétvégén. Gyanús hogy mivel itt ez nem halálos nem is foglalkoznának. És kérhetnék időpontot 2-3 héttel későbbre.
De azt hiszem beállítok csak úgy váratlanul. Hátha személyesen megyek, nem küldenek haza. Igazából tuti valami sztenderd STD vagy egyéb bakteariális fertőzés lesz, egy nyamvadt antibiotikum recept kellene csak.
Na de hogy legyen haszna a kérdésemnek. Hátha valaki másnak egyszer jól jön.
Sajnos pénteken a Szent László kórházat hívtam, ahol időpont geyeztetés kell a Bőrgyógyászatra. Időpont foglalás is csak reggel 7-8 között.
Viszont most hogy elmentem a Semmeilweis Kórház Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika ellátására megtudtam a következőt:
Hétvégén nemibetgséggel nem tudnak foglalokozni, állítólag ebben nincs hétvégi ügyelet.
Viszont, hétköznapokon 8:XX-től (sajnos efelejtettem talán 8:15 vagy 8:30) lehet menni, és nem kell előzetes időpontfoglalás NÉLKÜL!
Úgyhogy a hétfők meg kell várnom, ez a legrövidebb út most az orvoshoz kerüléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!