Magánorvos mennyiért dolgozik? 17/F
Eltört a héten az orrom, visszarakták a helyére, de még mindig görbe egy kicsit.
Nem hiszem hogy műteni kéne ehhez, csak egy pár mm-ert kéne balra tolni.
Mennyi idő lehet mire időpontot kapok és mennyibe kerül kb?
Vagy az ilyet már műteni kell?
Attól függ, hogy melyik magánorvos, és melyik magánrendelő.
Utoljára Fehérváron néztem, más jellegű problémával betegnek a lehetőségeket, mert állami alapon már arra külön időpontot adnak, hogy időpontot lehessen kérni, annyira le van terhelve a doki, és egyedül van, de amit néztem csak a konzultáció 15000,- és akkor még küldött tovább semmilyen vizsgálatra. Mondjuk egy röntgenre a te esetedben.
Attól függ, hogy hol.
Budapesten 20-35 ezer forint egy vizitdíj. Ritkábban még több.
Vidéken meg olcsóbb.
De nem lehet ezt még kézzel visszarakni?
Mert 18000 ft a konzultálás, 17 éves vagyok, tényleg csak egy kicsit kéne oldalra tolni nem hinnem hogy ehhez műteni kell.
Vagy egy kis kenőpénzzel, mondjuk plusz 20 ezer dorintért megcsinálhatja?
Most kenőpénzzel? Ne viccelj...
Lehet felétek olcsóbb, nem tudom, hol laksz. A környéken kell megnézni.
Má kinéztem a helyet.
De most fél milliót ki kell adni azért hogy balra tolj kicsit az orromat?
Kézzel is meg lehet csinálni.
És szerinted úgyis marad?
Mert ha igen, akkor akár magadnak is meg tudod oldani.
Attól függ, hogyan tört el, mármint hogyan fut a törés, milyen szöveteket és mennyire érint, a septum mennyire és merre húz, a porcszövetek milyenek és mennyire tapadnak...stb.
Kijöhet mindenestül 150 ezerbe, de lehet másfél millió is. Igen, ez a magyar realitás. Ha lett volna magánbiztosításod a baleset előtt, akkor az ilyenkor nagyon sokat tud segíteni, de a magánpraxist csak úgy zsebből kevesen tudják megoldani, mivel a magyar dolgozó lakosság túlnyomó része az átlagbér alatt dolgozik, a felső százezerről meg ne ejtsünk szót. Nekik valók főleg a magánorvosok. A 20 ezer "kenőpénz" egy magánorvosnak nagyjából 5 percnyi munka, a legtöbbjük ennyiért hozzád sem nyúl, nemhogy a teljes kórképed és leleteid végiglesse, megvizsgáljon és még helyre is rakja. Sajna ez van.
Lehet egyből magánorvoshoz kellett volna menni aki rendesen megcsinálja.
Most már mindegy.
Mindenki azt mondja hogy nem feltűnő meg jólvan az, de engem ku*vára zavar, tudom fiútól ez gáz viselkedés, de ha már rendes szorongok ettől...
Az meg hogy megműtsék sokba kerül, és nem hiszem hogy a szüleim támogatnának ebben
Az iskolával kötöttünk biztosítást, de nem tudom hogy ilyeneket is fizet-e bár nem hiszem.
A személyt aki okozta azt meg nem akarom csődbe vinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!