Azért gondolta meg magát mert elöszőr én mondtam le?
Orvosom műtétet javasolt , tüneteim kezelésére , én a műtét elött 1 órával "bepánikólva" lemondtam , de kértem az aszisztenst hogy nézzenek másik időpontot , mert addigra összeszedem magam , eltelt bő hat hét és semmi , pedig azt mondták értesítenek , tegnap elmentem az orvoshoz a magánrendelésre , elnézést kértem és vártam hogy átbeszéljük akkor mi lesz a műtéttel , de legnagyobb meglepetésemre azt mondta , ö elhamarkodta a dolgot , nincs szükség műtétre , helyette az ambuláns lapon pszichiátriai konzultációt javasolt , korábban 2× is voltam nála hogy megbeszéljük tényleg szükségesnek tartha e a beavatkozást stb , nem titkoltam el hogy elötte más orvosokkal is konzúltáltam és ők nem javasólták , de ö akkor még megmagyarázta miért javasólja mégis a műtétet.
Most mi történt azért mert egyszer lemondtam azt gondólja problémás eset vagyok , ha megoperál több gondja lesz ? Vagy már nem tudom mi ez a 180 fokos fordulat , ha pl 2× lemondtam volna akkor simán megértem , de 1 alkalom bárkivel megesik hogy megijed egy műtéttől.
Most nem tudom mi lesz , én szerettem volna , szerintem tök normális ha valaki fél egy operációtól , és elötte szó se volt mentális javaslatról , én azt is mondtam hogy volt aki javasólta , de a Dr-t akkor ez egyáltalán nem érdekelte , úgy érzem elszúrtam a lehetőséget , de azért csodálkozom a kórházban 3 hete azt mondta az illetékes hogy rajta vagyok a várólistán és értesítenek , 6 hét után nem történt semmi , ezért elmentem a magánrendelésre mert csak ott tudtam az orvost elérni.
Mit csináljak , én szeretném az operációt ? Keressek egy másik orvost ?
Szerintem, azért zavarja, mert ha a kérdező nem pánikol be, már túl lenne a műtéten, elvégezte volna az orvos.
Kérdező akkor most szerencséd volt, mert elkerültél egy indokolatlan műtétet. Viszont ebben az esetben én keresnék másik orvost aki biztos a felállított diagnózisában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!