Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Azért gondolta meg magát mert...

Azért gondolta meg magát mert elöszőr én mondtam le?

Figyelt kérdés

Orvosom műtétet javasolt , tüneteim kezelésére , én a műtét elött 1 órával "bepánikólva" lemondtam , de kértem az aszisztenst hogy nézzenek másik időpontot , mert addigra összeszedem magam , eltelt bő hat hét és semmi , pedig azt mondták értesítenek , tegnap elmentem az orvoshoz a magánrendelésre , elnézést kértem és vártam hogy átbeszéljük akkor mi lesz a műtéttel , de legnagyobb meglepetésemre azt mondta , ö elhamarkodta a dolgot , nincs szükség műtétre , helyette az ambuláns lapon pszichiátriai konzultációt javasolt , korábban 2× is voltam nála hogy megbeszéljük tényleg szükségesnek tartha e a beavatkozást stb , nem titkoltam el hogy elötte más orvosokkal is konzúltáltam és ők nem javasólták , de ö akkor még megmagyarázta miért javasólja mégis a műtétet.

Most mi történt azért mert egyszer lemondtam azt gondólja problémás eset vagyok , ha megoperál több gondja lesz ? Vagy már nem tudom mi ez a 180 fokos fordulat , ha pl 2× lemondtam volna akkor simán megértem , de 1 alkalom bárkivel megesik hogy megijed egy műtéttől.

Most nem tudom mi lesz , én szerettem volna , szerintem tök normális ha valaki fél egy operációtól , és elötte szó se volt mentális javaslatról , én azt is mondtam hogy volt aki javasólta , de a Dr-t akkor ez egyáltalán nem érdekelte , úgy érzem elszúrtam a lehetőséget , de azért csodálkozom a kórházban 3 hete azt mondta az illetékes hogy rajta vagyok a várólistán és értesítenek , 6 hét után nem történt semmi , ezért elmentem a magánrendelésre mert csak ott tudtam az orvost elérni.

Mit csináljak , én szeretném az operációt ? Keressek egy másik orvost ?

#műtét #halasztás #Pillanatnyi pánik #Diagnózis megváltoztatás
2022. ápr. 26. 13:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Pacemaker műtét?! Azért az meg főleg ne azon múljon, hogy a beteg fél-e a műtéttől.
2022. ápr. 30. 13:19
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom , de a dignózisa is meg változott , leírta , első 2 alkalommal azt h pacemaker és miért , most meg hogy nem kell kardiológiai ellátás , helyette pszichiátriai gondozás , boztos túl problémasnak tart. De legalalább szólhatott volna , így 6 hetet vártam hogy mikor lesz műtét
2022. ápr. 30. 13:24
 13/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, akkor már emlékszem a sztorira. Értem, hogy zavar téged vagy nem értesz ezzel egyet, de attól, hogy hetente új kérdésben írod ki, az ezen nem fog változtatni. Mindenesetre én olyanról még nem hallottam, akinek azt mondták meg kell műteni, később kiderül, hogy mégsem és ezen ki van akadva, ennek inkább örülni kellene. Az, hogy pszichiátriai gondozás kell-e azt nem tudom megítélni, de most nem értem miért kattogsz ezen. Értem, hogy ez rosszul esik és nem érted, de engedd el.
2022. ápr. 30. 16:01
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ , megpróbálom , csak elég nehéz.
2022. ápr. 30. 16:04
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem, azért zavarja, mert ha a kérdező nem pánikol be, már túl lenne a műtéten, elvégezte volna az orvos.

Kérdező akkor most szerencséd volt, mert elkerültél egy indokolatlan műtétet. Viszont ebben az esetben én keresnék másik orvost aki biztos a felállított diagnózisában.

2022. ápr. 30. 17:39
 16/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
Konzultált már több orvossal úgy emlékszem és más is azt mondta neki, hogy nem kell pm.
2022. ápr. 30. 19:39
 17/20 A kérdező kommentje:
16-os jól emlékszel , csak ez a fordulatot nem értem.
2022. ápr. 30. 19:45
 18/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem baj, engedd el, ne foglalkozz vele, nem fogsz rá magyarázatot kapni.
2022. ápr. 30. 19:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Történetet nem ismerem. Az biztos, hogy ezen nem tudsz változtatni, így ne foglalkozz vele tovább az legjobb. Vagy próbáld ki azt amit a jelenlegi orovos javasolt, ahová tovább küldött -hátha segít- . Ha nem akkor még mindig mehetsz más orvoshoz. Bármi is legyen a megoldása a problémának sok sikert kívánok hozzá és mielőbbi gyógyulást!
2022. ápr. 30. 19:55
 20/20 A kérdező kommentje:
18, és 19. Nagyon köszönöm!
2022. ápr. 30. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!