Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltatok, amikor...

Mit gondoltatok, amikor először láttátok ezt a videót?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Y2UcIogG6y8

Én személy szerint (volt jobbikosként) azt gondoltam, hogy valaha volt esze az öregnek, de vénségére megbolondult. Soha nem gondoltam, hogy a prófétából mindig is a próféta lelke szól, akkor is, ha öreg. Akkoriban mindenki azt mondta, hogy a Jobbik a Fidesz csicskapártja (most pedig a Mi Hazánkról mondják ugyanezt), eltelt néhány év, és már ott virít egymás mellett Jakab Peti és Fletó.

2021. júl. 28. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Csurka még akart tenni a mostani helyzet ellen.

A versenyképes ellenzék fő rákfenéje Gyurcsány.

Ő hozta létre a jelenlegi ellenzéki összefogást.

Ha ez győz (Jobbik,DK,bármi...) ,akkor lesz csak igazán kutya világ.

Adó növelés,vizit díjak,mindenféle díjak...

Ezt úgy merem kijelenteni,hogy rühellem a FIDESZ-t és az egész tolvaj bürokráciáját.

Az a durva,hogy bármennyire is elzavarnám a mostani bagázst,ha fegyvert tartanának a fejemhez az ellenzékiek,akkor is ezekre szavaznék.

Okádok magamtól,de hajrá FIDESZ!!!!

2021. júl. 28. 20:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok, a Fideszt nem kedvelem, inkább a Mi Hazánkhoz húzok, de mivel Toroczkai 1000-szer is elmondta, hogy sem Gyurcsánnyal, sem Orbánnal nem hajlandó összefogni, félek attól, hogy akkor sem fogna össze a Fidesszel, ha ellenkező esetben az ellenzék kerülne hatalomra, így én is 99%-ban a Fideszre fogok szavazni.
2021. júl. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!