Rejtett számról hívnak oltásra, gondoltatok erre?
Szóval a telefonomban alapból tiltva vannak a rejtett számok, ki sem csörög ha olyanról hívnak, csak a híváslistába kerül bele. Ugye a telemarketingesek miatt.
Szóval rátelefonáltam már a házidokimra, hogy mikor kerülök sorra. Erre mondja, hogy pár napja próbáltak már elérni, de nem tudtak.
Kérdezem mikor. És a telefonomat visszanézve ott figyelt 4 db rejtett számos hívás. Kiderült, hogy a szolgáltató matatott valamit náluk, és azóta nem jelzi ki a számukat a telefon, ha hívnak valakit és erről nem is tudtak. Szóval a következő körben kerülök majd sorra.
Azért írtam ezt, hogy aki jelentkezett oltásra, az vegye fel most egy darabig a rejtett számos hívásokat is!
Amikor engem oltották is azért cseszegette az asszisztens Józsi bácsit, hogy ötször is kimyomta a hívást!
Jó, hogy kiírtad, respect!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!