Gondoltátok volna egy évvel ezelőtt, hogy egy jelentős rétegnek ennyire elviselhetetlen lesz, hogy nem élhetnek ideiglenesen éjszakai életet?
Azt tegyük hozzá, nem csak "éjszakai élet meg bulizás" létezik. Gyakorlatilag napközben is megszűnt az összes kikapcsolódási, szórakozási lehetőség.
Nem tudsz beülni egy kávéra, egy ebédre. Vagy egy étterembe, sörözőbe, főleg nem nagyobb társasággal.
Munkatársaimmal és több barátommal rendszeres program volt az ebéd. Belvárosban, étteremben. A tökéletes kikapcsolódás, hiszen eszel is, fél óra alatt megbeszélsz minden újdonságot és mehet tovább a meló.
Másik, hogy sok ismerős, vagy én magam is dolgozom 6-7-8 óráig is. Régebben volt, hogy kisebb kirándulásra kimentünk még este, csak 1-2 órásra. Most ez tiltva van.
Vagy én szerettem rendezvényekre, sportrendezvényekre, múzeumokba, mozikba járni. Most minden kuka. Még szabadtéri múzeumok is zárva vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!